MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2023 FIFA Hakemleri Listesi Belirlendi
Spor
30 Aralık 2022 Cuma 21:48

2023 FIFA Hakemleri Listesi Belirlendi

2023 yılında FIFA kokartı takmaya hak kazanan hakemler listesi belirlendi. 01.01.2023 tarihinden itibaren geçerli olacak olan ve FIFA tarafından onaylanan listede, FIFA hakemi olarak Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar; FIFA Yardımcı Hakemi olarak Mehmet Emin Tuğral, Murat Tuğberk Curbay, Arzu Görgün; FIFA Video Yardımcı Hakem olarak Alper Ulusoy, Koray Gençerler, Hakan Ceylan, Erkan Engin; FIFA Futsal Hakemi olarak Hakan Tezcan ilk defa yer aldı.

1998 yılında başladığı ilk hakemlik kariyerinden günümüze dek ilçemizi gururla temsil eden Cevdet Kömürcüoğlu, FIFA kokartı takmaya hak kazandığı günden bu yana 4. yılını geride bıraktı. Hakemlik kariyerine başladığı ilk günden bu yana kariyerinde önemli başarılara imza atan Kömürcüoğlu, 2002 -2010 yılları arasında orta ve yardımcı hakem olarak görev yaptı. 2010 yılında süper lige terfi ederek 12 yıldan bu yana hem süper ligde hem de avrupa maçlarında Menemenimizi gururla temsil etmeye devam ediyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi "Toplam 39 hakemimiz 2023 FIFA hakemleri listesine girdi. 10 hakemimiz ise bu kategorilerde ilk defa yer alıyor. Hakemlerimizin dünya futbol arenasında daha da artan sayılarla yer alması bizleri mutlu ediyor. Hakemlerimizin uluslararası arenada 100. yılımıza yaraşır bir şekilde ülkemizi temsil ederek başarılarıyla bizleri gururlandıracaklarına canı gönülden inanıyoruz. Tüm hakemlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi