MENÜ
İzmir 17°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2D SİNEMA TEKNOLOJİSİ MENEMEN´DE
Kültür-Sanat
15 Ocak 2016 Cuma 08:00

2D SİNEMA TEKNOLOJİSİ MENEMEN´DE

Menemen Belediyesi Kültür Merkezi bünyesinde bulunan sinema salonu, 2D Digital Ses ve Görüntü Sistemi ile yenilendi. Son teknoloji ile donatılmış olan sinema salonu, en yeni vizyon filmleriyle yeniden kapılarını açtı.

2D SİNEMA TEKNOLOJİSİ MENEMEN´DE

Menemen Belediyesi Kültür Merkezi bünyesinde bulunan sinema salonu, 2D Digital Ses ve Görüntü Sistemi ile yenilendi. Son teknoloji ile donatılmış olan sinema salonu, en yeni vizyon filmleriyle yeniden kapılarını açtı. Daha önceleri makaralı sistemle hizmet veren Menemen Belediye Kültür Merkezindeki sinema salonu, Menemen halkına şu anda dünyada kullanılan en son teknoloji olan 2D sinema sistemiyle hizmet verecek. Amerika´dan ithal edilen 2D sinema sistemi sayesinde vatandaşlar, izledikleri filmleri kusursuz dijital ses ve görüntüyle izleme şansı yakalayacaklar.

Türkiye ile aynı anda Menemen´de de vizyonda: ?Kardeşim Benim´

Yakın zaman önce vizyonda büyük beğeni toplayan ?Düğün Dernek 2? filmi ile geçen hafta kapılarını yeniden izleyicilerine açan sinema salonunda bu hafta ise, bugün itibariyle vizyona girecek olan Burak Özçivit ile Murat Boz´un başrollerini paylaştığı ?Kardeşim Benim? filmi tüm Türkiye ile aynı anda ilçemizde de yayınlanacak.

Vizyondaki filmlerle sinema keyfi

Konu hakkında gazetemize açıklamada bulunan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ?Sinema keyfi İzmir´in otuz ilçesinin bir çoğunda yok. Metropol ilçelerin, AVM´lerin dışında Belediyelerin işlettiği sinema keyfi yok. Menemen Belediyesi olarak bu sinema keyfini 2006 yılı başlarında yaşama geçirdik. Aşağı yukarı dokuz yıl olmuş demek ki. Bu süreçte makinemiz haliyle biraz yıprandı, teknolojinin de yenilenmesiyle beraber makine dairemizi yenilemek durumunda kaldık. İyi de oldu. Hemşerilerimiz hafta sonu AVM´lere gideceğine, aynı AVM´lerdeki sinema keyfini bu güzel, şirin ilçemizde vizyondaki filmlerle yaşıyorlar. Bu çağdaşlık bizi de mutlu ediyor. Sinema ile keyifli günlerimiz devam edecek? şeklinde konuştu.

Haber: S. Derya BOSUT

 

 

 Her gün 12.00-14.00-16.00-18.00 ve 20.00 seanslarında hizmet veren 99 kişilik sinema salonundan öğrenciler 7 TL, yetişkinler ise 9 TL karşılığında faydalanabilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi