MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankaralılar MEBET'i Alkışladı
Güncel
11 Eylül 2014 Perşembe 08:50

Ankaralılar MEBET'i Alkışladı

Ankaralılar MEBET'i Alkışladı

1999 yılından bu yana tam 15 yıldır kentimizin ve bölgemizin kültür sanat elçisi haline gelen Menemen Belediye Tiyatrosu MEBET; durmaksızın çalışmalarını sürdürmeye ve ilçemizin yüz akı olmaya devam ediyor. MEBET, “Sultan Palamut” adlı oyunuyla Ankara Yeni Mahalle 1.Mahalle Tiyatro Festivali’ne katıldı ve açılış oyununu oynadı.

Daha önce Kıbrıs’tan Edirne’ye, Ordu’dan Ankara’ya, Mersin’den Antalya’ya, Giresun’dan Bolu’ya, İstanbul’dan Afyon’a, Denizli’den Bursa’ya, Aydın’dan Çanakkale’ye, Kütahya’dan Kırklareli’ne, Balıkesir’den Uşak’a, Manisa’dan Bodrum’a, Fethiye’den Marmaris’e, Söke’den Bandırma’ya, Datça’dan Ayvalık’a, Karacasu’dan Kuşadası’na, Salihli’den Milas’a, Didim’den Burhaniye’ye, Çine’den Yenipazar’a ve İzmir’in bütün ilçelerine varıncaya kadar onlarca turne yapan MEBET; son olarak Bartın’a turne yapmıştı.

Menemen Belediye Tiyatrosu MEBET, Ankara’da MEBET Sanat Yönetmeni Metin Güler’in sahneye koyduğu ve daha önce 18. Uluslararası Ankara Tiyatro Festivali, 8. Ordu Uluslar arası Tiyatrolar Festivali, 3. Antalya Çocuk Tiyatrolar Festivali dahil onlarca festivalde  oynadığı  “Sultan Palamut” adlı oyun ile sahne aldı. Yeni Mahalle Belediyesi‘nin düzenlediği  1.Tiyatro Mahalle Festivali‘nin açılış oyununu oynayan ekibimiz, festivale renk kattı.Ekibimiz ayrıca festivalin tek İzmir ekibi oldu.

MEBET Sanat Yönetmeni Metin Güler turne ile ilgili; “Yollara çıkmazsanız, sizi sadece, size yolu düşenler tanır. Oysa festivaller ve turneler sadece bu kentin değil, ülkenin tiyatrosu olmanızı sağlar. Bunun sorumluluğuyla katıldığımız festivalde ilçemizin hatta ilimizin gülümseyen yüzü olmayı başarmanın mutluluğuyla döndük kente. Sanat için binlerce kilometre yapmak artık bir görev oldu bizim için. Bu noktaya gelmemizi sağlayan Belediye Başkanımız Tahir Şahin’e ve emeği geçen herkese yürek dolusu teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi