MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Belediye emekçilerine çifte bayram
Belediye
17 Temmuz 2021 Cumartesi 12:38

Belediye emekçilerine çifte bayram

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Belediye Düğün Salonu’nda personelinin Kurban Bayramı’nı kutladı. Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi bu bayram öncesi de tüm belediye emekçilerinin hesaplarına ikramiye yatırdıklarını müjdeleyen Pehlivan, “Hep birlikte Menemenimize hak ettiği hizmeti vereceğiz” dedi. Belediye personeli de Başkan Vekili Pehlivan’a verdiği çiçekle teşekkür etti.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Kurban Bayramı öncesi son mesai günü Menemen Belediyesi çalışanlarıyla tek tek bayramlaştı. Menemen Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

Personel bayramlaşmasında çalışanlara yönelik bir konuşma yapan Başkan Vekili Aydın Pehlivan; doğup büyüdüğü, yuva kurup, iş sahibi olduğu Menemen’e daha fazla bir şeyler katabilmenin mutluluğunu, huzurunu yaşadığını dile getirdi.
Menemen’e hizmet vermek için omuzlarında büyük bir yük olduğunu ifade eden Pehlivan, “Belediye Başkan Yardımcılarımız, Müdürlerimiz, Amirlerimiz, velhasıl bu güzide aile içerisinde alın terini ortaya koyan işçi, memur tüm mesai arkadaşlarımla birlikte, göreve geldiğimiz 14 Ocak 2021 tarihinden bugüne büyük bir özveriyle çalışmalar yürütmeye çabalıyoruz. Menemen Belediye Başkan Vekili olarak nasıl ki tüm hemşehrilerimize din, dil, ırk, mezhep, cinsiyet ve düşünce ayrımı gözetmeksizin eşit hizmet sunmaya çalışıyorsam, sizlere karşı da ilk günden itibaren parti rozetimi bir kenara bırakıp hakkınız olan alın terinizin karşılığını vermeye çabalıyorum.

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hiçbir arkadaşımızın işine son vermedik, bunu sizler de görüyorsunuz. Liyakat dedik, işi yapabilene verdik. Bu böyle de devam edecek. Ben Menemen’e borcumu ödüyorum ve inanıyorum ki evine ekmeğini bu kurumdan götüren sizler de benimle birlikte Menemen’e hizmet ederek borcunuzu ödeyeceksiniz. Unutmayın, insan sevdikleri için çalışırsa asla yorulmaz.

Menemen ve Menemenli hemşerilerimiz bizden hizmet bekliyor, ilgi alaka bekliyor. Başarılı olmamız gereken çokça işimiz var. Hemşehrilerimiz kısa zamanda bizim samimiyetimizi anladı ve kamuoyunda bugün güçlü bir destek alıyoruz. Bu hepimizin çalışma azmini artırmalıdır. Sizler benim gözümde her biriniz belediye başkanısınız” dedi.

İKRAMİYE MÜJDESİ VERDİ
Belediye personelinin alkış ve ‘Menemen seninle gurur duyuyor’ tezahüratına, bayram müjdesi ile karşılık veren Pehlivan, “Başkan Vekiliniz olarak sizlerin hakkını ödemek en önemli hedeflerimdendir. Nasıl ki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’den 22 milyon TL’yi bulan ikramiye alacaklarınızı ve 14 milyon TL’lik maaş alacaklarınızı ödediysek, bundan sonra da her ayın 15’inde maaşlarınızın banka hesaplarınıza yatacağını bilmenin rahatlığı içerisinde olunuz. Biliyorsunuz ki dün itibariyle maaşlarınız hesaplarınıza aktarılmıştır. Belediye emekçilerimize ayrıca bugün ikramiye yatırılacağı müjdesini de vermek isterim.

Bunun yanı sıra, geçtiğimiz Ramazan Bayramında Belediye emekçilerimizin ikramiyelerini yatırmış ve bir ilk olarak Meta-Su ve Menaş şirketlerimizde çalışan arkadaşlarımıza 1000’er TL bayram harçlığı ödemiştik. Her iki şirketimizde çalışan emekçi kardeşlerim, Kurban Bayramı dolayısıyla bugün sizlerin de hesaplarına 1000’er TL yatırılıyor. Ananızın Ak Sütü gibi helal olsun sizlere. Sizler için ne yapsak azdır” diye konuştu.

Belediye emekçilerinin bayramlarını kutlayan Pehlivan, şöyle devam etti: “En güzel bayram, hayatınıza anlam ve değer katan insanlarla beraber olmak, onlarla zaman ayırmaktır. El ele, huzur ve güven içinde çok daha güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle sizlerin, Menemenli hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.”

Konuşmasının ardından Başkan Vekili Pehlivan, personeli ile tek tek bayramlaştı. Meta-Su çalışanı bir personel de, hem maaşını zamanında aldığı için hem de maaş dışında kendilerine bayram ikramiyesi verdiği için Başkan Vekili Pehlivan’a çiçek takdim etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi