MENÜ
İzmir 29°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bilim İnsanları Menemen'de toplandı
Güncel
30 Temmuz 2015 Perşembe 08:00

Bilim İnsanları Menemen'de toplandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü'nün organizasyonuyla Uluslararası Tarımsal Eğitim ve Araştırma Merkezi (UTAEM)'de yapılan 4. G20 Tarım Alanında Üst Düzey Bilim İnsanları

Toplantıya; 11 üye ülkenin yanı sıra davetli ülke İspanya ile birçok ulusal ve uluslararası kuruluşların ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcilerinden oluşan toplam 50 kişi katıldı.

G20 2015 Dönem Başkanlığını yürüten Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantının ilk gününde açılış konuşmalarının ardından G20 Avustralya 2014 dönem Başkanlığında yapılan 3. MACS toplantısının çıktılarına yer verildi. İlk oturumda ülkelerin ve uluslararası organizasyonların Tarım ve Tarımsal Araştırmalara yönelik sunumları gerçekleştirildi. İkinci oturumda ise Tarımsal Araştırmalarda Yatırım ve Yenilik konuları tartışıldı.
Toplantının ikinci gününde G20 Türkiye dönem başkanlığı süresince vurgulanan gıda kayıplarının ve israfının önlenmesi konusunun tartışılmasının ardından toplantı sonuç bildirisi hazırlandı.
Haber: Zeynep Kavaklı 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ziya çevik eski ozenal pastanesi isletmecisi
 25 Haziran 2021 Cuma 14:25
Nurlar içinde yatsın çok mükemmel bir insandi
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi