MENÜ
İzmir 31°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bravo Çocuklar
Kültür-Sanat
19 Ekim 2015 Pazartesi 08:00

Bravo Çocuklar

İlçemiz Atatürk Caddesi (Lise yolunda) Nilgün Ünal´ın Resim Atölyesinde Resim Sanatsal eğitimi alan İlçemizin çeşitli okullarında okuyan 13 öğrencinin katkılarıyla hazırlanan 75 eser Kültür Merkezi´nde sergilendi.

 

 

İlçemiz Atatürk Caddesi (Lise yolunda) Nilgün Ünal´ın Resim Atölyesinde Resim Sanatsal eğitimi alan İlçemizin çeşitli okullarında okuyan 13 öğrencinin katkılarıyla hazırlanan 75 eser Kültür Merkezi´nde sergilendi

16- 17-18 Ekim tarihleri arasında açılan resim sergisi yoğun ilgi gördü. Resim Sergisinde görüşlerine başvurduğumuz Resim Atölyesi sahibi Nilgün Ünal´a Yamanlar Kolejinde eğitim alan Dicle Şahin, katkılarından dolayı çiçek takdim etti. Alkışlar arasında çiçeği alan Ünal şu açıklamalarda bulundu: ?Kendimi bildim bileli resim yapıyorum. Resmi her zaman sevdim. Akademik eğitim almadım sadece resim heykelde 4 yıllık bir eğitim aldım. Menemen´de resim atölyesi açmak hayalimdi. Çok şükür yaptım? ded.

Çocukların çok çok yetenekli olduğunu ifade eden Ünal; ? Bu resimleri yapan çocuklar mutlaka yazarlar da. Farklı alanlarda da kendilerini ifade edebilirler.  Her biri ayrı bir yetenek? diye ifade etti.

?Öncelik her zaman çocuklar?

?Bir öğrenciye resim sevdirmek benim için en önemli şeydir? diyen Ünal; ? Öncelik her zaman çocuklarımız. Çocuklarımızın çalışmalarını aileleri, eşi, dostu arkadaşlarıyla paylaşmaları ve onları daha fazla sanata yöneltmektir amacımız. Mustafa Kemal Atatürk´ün dediği gibi ?Can Damarıdır Sanat?.  Bir toplumun nerde olduğunu sanat belirler? ifadesini kullandı.

?Taşhan´da da sergilenecek?

Çocukların eserlerine dikkat çekilen 6 gün sürecek sergi Taşhan´da da sergilenecek. Toplamda 75 eser olan sergi vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Haber: Ali Rıza Kemer- Zeynep Kavaklı

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi