MENÜ
İzmir 27°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI
Güncel
18 Mart 2021 Perşembe 19:57

CHP İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ GÖREVDEN ALINDI

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi haftalık olağan toplantısı İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında gerçekleştirildi.
İl yönetimi, toplantıda önemli bir karara imza atarak Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan ve ilçe yönetimini görevden aldı. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un tutuklanması ile başlayan süreç sonrasında yaşanan krizler ile sıkça gündeme gelen Menemen’de, başkanvekili seçimi ve sonrasında ilçe yönetiminin süreci iyi yönetememesi ve yükümlülüklerini yerine getirememesi gerekçeleriyle böyle bir karara varıldığı öğrenildi.
CHP Tüzüğünde yer alan madde ile Menemen'e geçici bir yönetimin atanması ve tüzükte yer alan süre içerisinde de seçimin yapılması bekleniyor.
Öte yandan yaşanan bu süreçte ilçe yönetiminin bu karara itiraz hakkı bulunuyor.
Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Levent Çiftçi
 19 Mart 2021 Cuma 07:48
Belediye başkanı birşey dedide İlçe yönetimi hayır mı dedi,il yönetimi birşey dedide ilçe yönetimi hayır mı dedi,genel merkez birşey dedide ilçe yönetimi hayır mı dedi,CHP'nin kocaman kocaman milletvekilleri geldide ilçe yönetimi saygıda kusur mu etti,hem en başta ilçe yönetimini şu yukarıda saydıklarım belirlemedimi şimdi faturayı onlara kesiyor,bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Demokrasiden yoksun bir şekilde belediye başkanı,il,ilçe yönetimleri ve meclis üyeleri belirlenirse işte böyle bileti birilerine kestim kurtardım diye ak kaşık olduğunu sanırlar.Kıçınızın altındaki koltukları kaybedeceksiniz diye sandıktan,üyelerden korkmayın.Biraz sosyal demokrat olun yahu.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi