MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DOĞAKÖY İLKOKULU ATIK MALZEMELERLE KÜTÜPHANE YAPTI
Güncel
11 Mart 2022 Cuma 10:30

DOĞAKÖY İLKOKULU ATIK MALZEMELERLE KÜTÜPHANE YAPTI

Okullarda geri dönüşüm kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla 81 ilde geri dönüşüm yoluyla 250 kütüphane yapma hedefi, 25 günde gerçekleştirildi. Tüm illerde geri dönüşüm yoluyla kütüphaneler oluşturulurken, 33 kütüphane ile İstanbul ilk sırada yer aldı. Geri dönüşüm yoluyla yapılan 14 kütüphane ile İzmir ikinci, 13 kütüphane ile Antalya ve Muğla üçüncü sırada yer aldılar.

İlçemizde de Doğaköy İlkokulu’nda Okul Müdür Yetkili öğretmeni Zeynep Hardal, okul öncesi öğretmenleri Kübra Aktaş ve Duru Arslan, öğrenciler ve veliler hep birlikte kullanılmayan paneller, tahtalar, sıralar, masalar, demirler, kâğıtlar, camlar, kasalar, kutular, lastikler, bilgisayar parçaları, müzik aletleri, dolaplar, kablo makaraları, ipler, tekstil malzemelerini kullanarak masa, kitaplık rafı, sandalye, sehpa, aksesuar ve aydınlatma ürünlerini kütüphanede kullanılacak hâle getirerek bir kütüphane oluşturdular.

Okulda yapılan bu Kütüphane aktif olarak kullanılırken öğrencilerin gelişimi, zekaları, becerileri ve yaratıcılıkları da ön plana çıktı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi