MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Demireller yeni yerinde
Ekonomi
19 Mayıs 2016 Perşembe 08:00

Demireller yeni yerinde

New Holland Menemen Bölge Bayii Demireller Traktör ve Tarım Makineleri Plazası, Çanakkale Asfaltı üzerinde görkemli bir açılışla hizmete açıldı.

Demireller yeni yerinde

New Holland Menemen Bölge Bayii Demireller Traktör ve Tarım Makineleri Plazası, Çanakkale Asfaltı üzerinde görkemli bir açılışla hizmete açıldı. New Holland Menemen Bayii Demireller Traktör ve Tarım Makineleri; Menemen başta olmak üzere Karşıyaka, Foça ve Aliağa gibi çevre ilçelerdeki çiftçilere hizmet vermekte.

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü´nde gerçekleştirilen açılışa; Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Menemen Ziraat Odası Başkanı A. Metin Karagöl, Sol Sahil Sulama Birliği Başkanı Recai Önal, Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Nevzat Güven, Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta, Demirel Ailesi, sivil toplum temsilcileri, muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

2 bin 550 m2´si kapalı toplam 7 bin m2 alanda satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek olan Demireller Traktör ve Tarım Makineleri´nin plaza açılış töreninde ilk sözü alan Demireller Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Demirel, konukları selamladı.

Ardından söz alan Türk Traktör Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Yardımcısı İrfan Özdemir de,  TT 4 Türkiye traktörünün yeni serisinin tanıtımını yaptı.

Türkiye´nin tarım ekonomileri sıralamasında dünyanın 7´nci, traktör pazarında ise dünyanın en büyük 4´ncü ülkesi olduğunu söyleyen Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta ise, ?Bu tabiî ki şans eseri olan bir şey değil. Türk çiftçisinin çok uzun yıllara yayılan emekleriyle elde edilen başarıdır? dedi.

Başkan Şahin, Ziraat Odası´na traktör kazandırdı

Sonrasında Türk Traktör Genel Müdürü Marko Votta´dan, bu günün anısına Menemen Ziraat Odası´na Türk Traktör´ün TT 4 marka yerli üretim traktörünü hediye etmesini isteyen Başkan Tahir Şahin de ?TT 4 traktöründen, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü anısına, Ziraat Odamızın nezdinde bütün köylerimiz adına bir tane hediye etseniz şık olur diye düşünüyorum? şeklinde konuştu.

Türk Traktör´ün yerli üretimi olan TT 4´ün Menemen´deki ilk sahibi Gerenköy´den üretici Cemil Hıdır´a traktörün anahtarı Menemen Ziraat Odası adına Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Türk Traktör Genel Müdürü Marko Votta tarafından birlikte sunuldu.

Törende Doğaköy Zeybek ekibi de görsel şölen sergiledi.

Demireller Traktör ve Tarım Makineleri, New Holland Plaza´nın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, katılımcılar öğle yemeğinde ağırlandı. 

Haber: S. Derya BOSUT

 

Foto2: Demireller Yön. Kurulu Bşk. Muharrem Demirel

 

Foto4: soldan sağa Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta- Belediye Başkanı Tahir Şahin- Cemil Hıdır

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi