MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE´NİN ŞAMPİYONU FOÇA MASTERLER
Spor
1 Nisan 2016 Cuma 08:00

EGE´NİN ŞAMPİYONU FOÇA MASTERLER

Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu Ligi (TMVFL) Ege Grubu´nda 2015 -2016 sezonunu Foça Masterler şampiyon olarak tamamladı.

EGE´NİN ŞAMPİYONU FOÇA MASTERLER

Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu Ligi (TMVFL) Ege Grubu´nda 2015 -2016 sezonunu Foça Masterler şampiyon olarak tamamladı. Maçlarını iki hafta önce tamamlayan ve erteleme maçlarının sonuçlarını bekleyen Foça, Bodrum´un Urla Masterler´i 2 -0 yendiği maç sonrası şampiyonluğunu resmen ilan etti.

17 Ekim 2015 tarihinde Bodrum´da oynanan Bodrum ? Foça karşılaşması ile başlayan TMVFL Ege Grubu maçları, 27 Mart 2016 Pazar günü yine Bodrum´da oynanan Bodrum ? Urla Masterler maçı ile tamamlandı.   

Bodrum Yalıkavak stadında saat 13.00´da oynanan son karşılaşmaya konuk Urla takımı en az beraberlik hedefiyle çıktı. Foça takımı ile aynı puanda olan, ancak ikili averajda dezavantajlı durumda olan Urla; karşısında diri ve ligi galibiyetle tamamlamaya azimli bir Bodrum takımı buldu.

 

ŞAMPİYONU KAPTAN SELİM DEMİRCİ´NİN GOLLERİ BELİRLEDİ

Girdiği pozisyonları iyi değerlendiren ev sahibi takım ikinci yarının kritik dakikalarında kazandığı penaltıyı dahi gole çeviremeyen Urla´yı  Selim Demirci´nin 33.dakikada penaltıdan ve 64.dakikada uzak mesafeden attığı müthiş gollerle 2 -0 mağlup etti.     

Foça Masterler ligde oynadığı 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi ve 26 puanla şampiyonluğa uzanırken, Urla aynı puanla ikinci, Aliağa 21 puanla üçüncü sırada yer aldı.

 

Marmara Bölgesi ve Karadeniz Bölgeleri´nde 2´şer, Doğu Anadolu, Ege ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)´nde birer grupta toplam 50 takımın katılımıyla oynanan TMVFL grup maçlarında ilk iki sırayı kazananlar ve en iyi üçüncü takımlardan 4´ünün katılımıyla 10 ? 15 Mayıs 2016 tarihlerinde Antalya´da Türkiye Şampiyonluğu ve Vatan Kupası maçları oynanacak.

Şampiyona sonrası geçtiğimiz günlerde adayları hazırlık kampına alınan Türkiye Masterler Milli Takımı´nın nihai kadrosu da belirlenecek ve Uluslar arası müsabakalarda ülkemizi temsil edecek.  

Seyfi GÜL 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi