MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EKİZ YUMURTA FOÇA FARKLI GALİBİYETLERE DEVAM
Spor
25 Aralık 2015 Cuma 08:00

EKİZ YUMURTA FOÇA FARKLI GALİBİYETLERE DEVAM

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi B Grubu´nda şampiyonluk mücadelesi veren ve aldığı farklı galibiyetlerle lige damgasını vuran Ekiz Yumurta Foça, Ayvacık temsilcisi Ümmühan Hatun İÖO takımını da 51 sayı farkla yendi. Maçın tüm per

EKİZ YUMURTA FOÇA FARKLI GALİBİYETLERE DEVAM

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi B Grubu´nda şampiyonluk mücadelesi veren ve aldığı farklı galibiyetlerle lige damgasını vuran Ekiz Yumurta Foça, Ayvacık temsilcisi Ümmühan Hatun İÖO takımını da 51 sayı farkla yendi.  Maçın tüm peryotlarında hakim taraf olan Ekiz rakibini 96-45´lik skorla geçti.

Foça Bağarası Spor Salonu´nda  20 Aralık 2015 Pazar günü saat 16.00´da oynanan karşılaşmanın ilk çeyreği 26 -12, ikinci çeyreği 51 -22, üçüncü çeyreği 80 -32, final peryodu ve maç 96 -45 tamamlandı.

Foça temsilcisinde Mihrace Buğdaycı 13 sayı, 15 ribaund ve 5 top çalmalık performansla double-double yaptı. Gülnur Akpınar da 14 sayı, 7 ribaund, 6 asist ve 4 top çalmalık bir performans sergiledi.

Takıma yeni katılan bazı oyuncularından katkı alamama sorunlarını bu maçta çözdüklerini belirten Ekiz Yumurta Foça coach´u Erman Okerman her oyuncusunun maksimum enerji kullanarak katkı verdiğini söyledi. Okerman; ? Rakibimiz genç bir ekipti. Onları da mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bizim takımımız için bu tarz maçlara konsantre olmak kolay olmuyor. Bugün geçen iki haftaya göre bu konuda ciddi bir mesafe kat ettiğimizi düşünüyorum. Seyircimizin önünde güzel bir galibiyet aldık? dedi.

 

Seyfi GÜL-Foça  

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi