MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Engelli Sporcular Antalya Yolcusu
Spor
9 Mart 2015 Pazartesi 09:23

Engelli Sporcular Antalya Yolcusu

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 8-14 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan Mental Otistik Down Sendromlular Yüzme Şampiyonası'na Menemen Genç Aydınlar Spor Kulübü'nden 2 sporcu da katılacak.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 8-14 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Mental Otistik Down Sendromlular Yüzme Şampiyonası’na Menemen Genç Aydınlar Spor Kulübü’nden 2 sporcu da katılacak.

Menemen’de yeni kurulan Genç Aydınlar Spor Kulübü sporcularından Bora Serdar Akdemir ve Sabahattin Bereketli 50 metre ve 400 metre koşu yarışmalarında Menemen’i temsil edecek.

Kulüp Başkanı Burhanettin Aydın ve Özgün Akdemir’in özel olarak çalıştırdığı sporcular, yarışmalara Menemen Belediyespor Tesislerinde hazırlandı.

 

“Önemli olan bizi orada temsil etmeleri”

Her iki sporcudan da madalya beklediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Burhanettin Aydın, “Hedefimiz çocuklarımı topluma katmak. Serdar 50 metrede, Sabahattin 400 metrede yarışacak. Başarılı olacaklarına inancımız tam. Bunun yanında bizim için önemli olan çocuklarımızın o piste çıkarak bizleri temsil etmesidir” dedi.

Bora Serdar Akdemir ve Sabahattin Bereketli de yarışmaya katılacaklarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, birinci gelmek istediklerini belirtti.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi