MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FOÇA MASTERLER: 5  KAF KAF MASTERLER: 4
Spor
8 Haziran 2015 Pazartesi 09:31

FOÇA MASTERLER: 5 KAF KAF MASTERLER: 4

İzmir'in turistik ilçesi Foça'nın ihtiyar delikanlıları bu hafta Kaf Kaf Masterleri konuk etti. 31 Mayıs 2015 Pazar günü saat 18.00'de Yenifoça'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 5 – 4 kazandı.

40 yaş üzeri eski futbolcuları sahalara döndüren, sayıları her geçen gün çoğalan takımlarla Türkiye'nin hemen her bölgesinde kurulan federasyonlar kanalıyla ligler oluşturan ve bölgesel şampiyonların Eylül Ay'ında Türkiye Şampiyonluğu için kapışacağı Masterler, futbol dünyamıza yeni bir anlayışta getirdi. Sağlık için spor yapan futbolcular deplasmanlara ailece giderek dostluk ve arkadaşlıkları da daha geniş bir zemine yaygınlaştırdı. Foça Masterler her hafta konuk ettiği takımlara birer günlük tatil olanağı yaratırken, ilçe turizmine de katkı yapıyor.

Sportmenlik sınırları içinde çekişmeli bir maça imza atan iki takımdan Foça'nın gollerini Murat(3), Ertan(Penaltıdan) ve Necati attı. Kaf Kaf Masterler Aşkın, Hikmet ve Bedri(2) ile karşılık verdi.

Kaf Kaf Masterler Kulübü Başkanı Kenan Karagöl hem spor, hem tatil yaptıklarını belirterek”Masterler futbolunun en güzel yanı bu. Yeni insanlarla tanışıyoruz ve öyle samimiyetler kuruyoruz ki Türkiye'nin her yerinde bir açık kapımız oluyor. Yaş gruplarımızı spor yapmaya ve sporun güzelliklerini yaşamaya davet ediyoruz” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi