MENÜ
İzmir 16°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foça CHP´de Seçimin Galibi Günal Biçer
Siyaset
11 Aralık 2015 Cuma 08:00

Foça CHP´de Seçimin Galibi Günal Biçer

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Foça İlçe Olağan Kongresi 6 Aralık 2015 Pazar günü yapıldı. Üç adaylı seçimde mevcut ilçe başkanı Günal Biçer açık ara ile başkanlığa tekrar seçildi.

Foça CHP´de Seçimin Galibi Günal Biçer

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Foça İlçe Olağan Kongresi 6 Aralık 2015 Pazar günü yapıldı. Üç adaylı seçimde mevcut ilçe başkanı Günal Biçer açık ara ile başkanlığa tekrar seçildi.

Reha Midilli Kültür Merkezi´nde saat 11.00´de başlayan gündemle gerçekleştirilen kongreye partililer büyük ilgi gösterdi. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Milletvekili adayları Ülkümen Rodoplu, Serdar Koç, CHP´li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, bazı eski belediye başkanları da katılırken genel merkez, il ve ilçe teşkilatları yöneticileri ile İzmir´in CHP´li bazı ilçe belediye başkanları telgraf, mesaj ve çelenklerle kongreye başarı dileklerini ilettiler.

Delegelerin teklifi ile mevcut Başkan Günal Biçer, Yenifoça eski Belediye Başkanı Osman Yurtseven ve Avukat Aycan Güler ilçe başkanlığına aday oldular. Konuşmaların ardından ilçenin 122 delegesi İlçe başkanı, 12 Yönetim Kurulu Üyesi ve 5 İl delegesi için oylarını kullandı. Seçim saat 17.00´de sona erdi ve sayıma geçildi. 121 delegenin oy kullandığının belirlendiği seçimde Günal Biçer´e 80, Osman Yurtseven´e 37, Aycan Güler´e 2 oy çıktı. 2 oy pusulası boş çıktı.

Başkanlığının kesinleşmesinin ardından Biçer´i ilk kutlayan diğer aday Osman Yurtseven oldu. Biçer, Yurtseven ve İl Başkanı Serter birlik beraberlik mesajı verirken partililerden büyük alkış aldılar.

Delegelere, adaylara ve partililere teşekkür eden Günal Biçer çok güzel bir havada, demokrasi örneği bir seçim gerçekleştirdiklerini, amaçlarının CHP´yi ülkede iktidar yapmak olduğunu söyledi. Biçer; ?Foça kongresini Foça örgütü kazandı. Çok demokratik bir yarış oldu. Aday olan diğer arkadaşlarımızla birlikte partinin çıtasını daha yükseklere taşımak için el ele kol kola çalışmaya devam edeceğiz? dedi.

İl Başkanı Bedri Serter ise diğer ilçelerde olduğu gibi Foça´da da nezaket kuralları içinde partiye yakışır bir seçim yaptıklarını, seçimlerin kaybedeninin olmadığına vurgu yaptı. Serter; ?Seçimleri kazanan bütün ilçe başkanlarıma başarılar ve mutluluklar diliyorum. Bu seçimlerin kazananı sadece CHP´dir. CHP´yi 2019´da hedefe götürecek olanlar bu seçimlerde seçilen ekipler olacaktır. Birlik ve beraberlik halinde CHP´yi her yerde iyi şekilde temsile hazırız. Bundan sonraki süreçte partimizi genel başkanımızın liderliğinde 2019 iktidarına götüreceğiz? dedi.

Günal Biçer´in tekrar Foça İlçe Başkanı seçildiği kongrede yönetim kurulu Fatih Gürbüz, Fadime Özdemir, Ayşe Cömert, Dilek Gener, Zehra Yılmaz, Atilla Çolak, Haydar Dağ, Bülent Turaban, Aysel Anaç, Özlem Temizel, Gülsen Yabacı ve Ayla Yılmaz´dan oluştu.

İl delegeleri ise Günal Biçer, İlkay Söylemezoğlu, Osman Yurtseven, Gülhan Güzen Tutar ve Zehra Yılmaz oldu.

Seyfi Gül-Foça  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi