MENÜ
İzmir 22°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foça Masterler Futbol Turnuvasıyla Renklendi
Spor
4 Eylül 2014 Perşembe 08:56

Foça Masterler Futbol Turnuvasıyla Renklendi

Foça Masterler Futbol Turnuvasıyla Renklendi

İzmir’in Foça İlçesinde 30-31 Ağustos 2014 tarihlerinde düzenlenen 1.Phokaia Nihat Hüsenay Masterler Futbol Turnuvası zevkli ve çekişmeli maçların ardından dostluk görüntüleriyle sona erdi.

Manisa’dan Manisa 1965, İzmir’den Karşıyaka Alaybey ve Balçova Agamennon Masterler takımlarının katıldığı turnuvayı ev sahibi Foça Belediyespor zorlu finali penaltı atışlarıyla geçerek kazandı.

2008 yılında bir trafik kazasında yaşamını yitiren Foça Belediyespor’un eski futbolcusu, ilçenin sevilen hayırsever işadamı Nihat Hüsenay adına düzenlenen turnuvayı aile fertleri de zaman zaman gözyaşları ile izledi. Aile adına turnuvayı düzenleyen ve katılanlara çiçek vererek teşekkür eden Nazım Hüsenay turnuvanın başlangıç vuruşunu da yaptı.

İlk gün müsabakalarında Manisa 1965, Karşıyaka Alaybey’i 3-1, Foça Belediyespor, Balçova Agamennon takımını 4-3 yenerek finalist oldular.

Üçüncüğü Balçova’yı 5 – 0 mağlup eden Karşıyaka Alaybey, şampiyonluğu golsüz biten  Manisa 1965 müsabakasını penaltı atışları ile 5 – 3 alan Foça Belediyespor kazandı.  

Merhum Nihat Hüsenay’ın annesi Bahriye Hüsenay Foça Belediyespor’un şampiyonluk kupasını oğluyla aynı takımda oynayan dört oyuncuya gözyaşları arasında verdi. Turnuvaya katılan diğer takımların plaket ve ödülleri Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve belediye meclis üyelerince verildi.

İki gün boyunca sahada oyuncuları, tribünlerde aileleri ve sporseverleri buluşturan turnuvanın kupa ve plaket töreninin ardından konuk takımlar dostluk gösterileri ile uğurlandılar.

Haber: Seyfi Gül

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Demet
 29 Ocak 2021 Cuma 13:13
4sezeryanimda tuplerimi bağladım şimdi açtırmak istiyorum mumkunmu
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi