MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foça'da Çiçek, Gerenköy'de Balık Ekmek
Güncel
17 Eylül 2014 Çarşamba 09:32

Foça'da Çiçek, Gerenköy'de Balık Ekmek

9. Foça Uluslararası Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivali’nin konuğu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu oldu. Kocaoğlu’nu, Foça Limanında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Meclis Üyeleri ve coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Başkan Kocaoğlu, Karaburun’dan geldiği gemiden inerken küçük çocukların sunduğu çiçekle karşılanırken, Gerenköy’de de balık ekmek mangal partisine katılırken, Yenifoça’da düzenlenen sörf yarışmalarında dereceye girenlere madalyalarını verdi.

9. Foça Uluslararası Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivali’nin üçüncü günündeki etkinliklere İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı. Başkan Kocaoğlu, Karaburun’dan gemiyle Foça’ya geldi. Foça Limanında, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyeleri, Halk Oyunları ekipleri ve çok sayıda coşkulu vatandaş karşıladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu karşılama töreninde Foça’da festival kapsamında bulunan halk oyunları ekipleri gösteri yaptı.

Diyarbakır ekibinin gösterisinin ardından, Midilli ve Sırbistan ekipleri de birer gösteri yaptı.

Kocaoğlu burada halka yaptığı konuşmada, “9’uncusu gerçekleşen Festivalin Foçalılara artı bir mutluluk getirmesini diliyorum. Foça’ya gelen konukların kamu alanlarında yapılan festivallerle, birbirine kaynaşmasını, yaşam biçimini, kırmızı çizgilerini öğrenmesi ve birlikte yaşama örneği vermesini, yani ülkede dostluğa, kardeşliğe ve barışa harç olmasını diliyorum” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve beraberindekiler Foça’da düzenlenen törenlerin ardından Gerenköy’deki, Balık Ekmek Mangal partisine de katıldılar. Burada bir süre vatandaşla sohbet eden heyet daha sonra Yenifoça’ya geçti.

9. Foça Uluslararası Kültür Sanat ve Balıkçılık Festivali kapsamında Yenifoça’da düzenlenen sörf yarışmalarında dereceye giren yarışmacılar madalya ve kupalarını, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun elinden aldı.

Haber Merkezi

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi