MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Foça'da Kızılay'ın Gece Mesaisine AK Partililerden Destek
Foça
9 Mayıs 2021 Pazar 13:33

Foça'da Kızılay'ın Gece Mesaisine AK Partililerden Destek

Türk Kızılay mobil ekibi İzmir’in Foça İlçesi’nde gece yarısına kadar süren kan bağışı mesaisi yaptı. İki ayrı günde 90 ünite kan sağlandı. İlçe merkezindeki kampanyaya Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, bazı il yönetim kurulu ve Foça İlçe örgütü üyeleri destek verdi.

BİR VATANDAŞA GÜMÜŞ MADALYA

Kızılay ekibi ilk gün (7 Mayıs 2021 Cuma günü) kan alımları için ilçeye bağlı Yenifoça Mahallesi’nde, ikinci gün Turizm Müdürlüğü Foklu Çeşme önünde konuşlandı. Yenifoça’da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bağışlarda 40 ünite kan alımı yapıldı. (8 Mayıs 2021 Cumartesi günü) Foça ilçe merkezindeki ikinci bağış kampanyası gündüz saatlerinde başlayıp gece yarısına kadar sürdü. Ak Parti Foça İlçe teşkilatının koordinesini üstlendiği gece bağış kampanyasına Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, bazı il yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Foça İlçe Başkanı Ali Haydar Çapçı, MHP Foça İlçe Başkanı Turan Çetinarslan ile partililer ve vatandaşlar katıldı. Kızılay İzmir Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Burak Yurdakul ve Kızılay Foça Şube Koordinatörü Muharrem Yeşilkaya ‘da bağışlar sırasında hazır bulundu. Kan bağış sayısı 25’i geçen Ak Parti Foça İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Aktaş’a gümüş madalyası Dr. Burak Yurdakul tarafından verildi.  

DESTEK BEKLİYORUZ

Dr. Yurdakul Covid-19 pandemisi ve Ramazan Ay’ı dolayısıyla azalan stok ve bağışları kampanyalarla arttırmaya çalıştıklarını söyledi. Dr. Burak Yurdakul; “Tüm ilçelerimizde ve il meydanlarımızda kan bağış kampanyaları başlattık. Bu dönemde vatandaşlarımızı kampanyalara destek olmaya davet ediyoruz.  Bugüne kadar kan vererek kan dostumuz olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz ve bu süreçte tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz.” dedi.SÜREKLİ “KAN VER KAN KARDEŞİ OLALIM”

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’de ilçe teşkilatının Kızılay ile birlikte düzenlediği kampanyaya destek için Foça’ya geldiklerini söyledi. Kerem Ali Sürekli: “ Son 10 gündür Kızılay İzmir’in bütün ilçelerinde yeni kampanyalar başlattı. Bizlerde Ak Parti İzmir İl Başkanlığı olarak bu kampanyaya tam destek veriyoruz. Teşkilatlarımız tam kadro katılıyorlar. Kan veriyorlar. Sosyal medyada, yazılı ve görsel basında kan vermeye bütün İzmirlileri davet ediyoruz.  Çok önemli bir süreç. Pandemi sürecinde kan vermede bir sıkıntı yaşandı. Stoklarda azalma oldu. İvedilikle bu açığın kapatılması lazım. İzmirliler çok duyarlı. Bu kampanyayla birlikte aldığımız bilgilere göre süratle stoklar dolmaya başladı. İzmirliler bu kampanyaya büyük teveccüh gösterdiler. İlk önce Kızılay’a, İzmir Kan Merkezine, Kızılay İlçe yönetimlerine teşekkür ediyorum. Kampanyaya destek veren İzmirli hemşehrilerimize, Ak Parti İl ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. “Kan Ver Kan Kardeşi Olalım” diyoruz. Bütün İzmirlileri kan vermeye davet ediyoruz.  Kampanyamız Kızılay ile birlikte devam ediyor. Daha bir çok ilçemizde bu süreç devam edecek. Duyarlı İzmirlilerin burada yine özelliklerini gösterdiklerini görüyoruz. Katılımdan memnunuz.” dedi.

İlçede iki ayrı günde yapılan bağışların 90 üniteye ulaştığı açıklandı.

Seyfi GÜL / FOÇA

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi