MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GEMİDE ÇOCUK VAR
Yaşam
9 Ekim 2015 Cuma 08:00

GEMİDE ÇOCUK VAR

5 Ekim Dünya Çocuklar Günü nedeniyle, Batı Görev Grup Komutanlığı Foça´da bulunan ilkokul öğrencilerini savaş gemilerinde ağırladı.

 

5 Ekim Dünya Çocuklar Günü nedeniyle, Batı Görev Grup Komutanlığı, Foça´da eğitim gören ilkokul öğrencilerini Leventler Foça Limanı´nda ağırladı.

TCG Bandırma, TCG Bozcaada Korvetlerini ve TCG Yıldız ve TCG Martı Hücumbotlarını ziyarete açan Batı Görev Grup Komutanlığı, öğrencilere Savaş Gemilerini gezdirirken, bilgiler de verdiler.

Savaş gemilerini gezen öğrencilere ayrıca sancaklarla haberleşmenin nasıl yapıldığı da gösterildi.

Yapılan gemi ziyaretleri sonrasında öğrenciler savaş gemisinde görev yapan askerlerle birlikte yemek yeme imkanı da buldular.

5 Ekim Dünya Çocuklar Günü nedeniyle Batı Görev Grup Komutanlığı Leventler Foça Limanı´nda bulunan savaş gemilerini gezen öğrenciler, gemilerden etkilendiklerini belirttiler. Foçalı öğrenciler, bu etkinlikten dolayı mutlu olduklarını ve komutanlara teşekkür ettiklerini dile getirerek, yine gelmek istediklerini söylediler.

Haber Merkezi

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Nezahat Çağlın
 3 Mayıs 2023 Çarşamba 12:09
Tşk....Umudum var benim. Bu kez değişim zamanı geldi...Değişim rüzgarları muhalefetin yana...
 Argun yüksel
 2 Mayıs 2023 Salı 13:34
Sayın sarsıncı yazındaki bir tesbiti müsadenle düzelterek yorumuma devam etmek isterim izmir gündoğduda yapılan miting sayın Kemal kılıçtaroğlunun deyil cumhurbaşkanı adayı sayın kılıçtaroğluyla birlikte millet ittifakının ve iki belediye başkanının mitingi bu benim fikrim. Evet muhalefetin 14 mayıs seçimi öncesi arkasına çok ciddi bir itici rüzgar aldığı doğru ve gerçektir bakalım bu sandığa nasıl yansıyacak birçok vaatlerin havada uçuştuğu seçim kampanyaları izliyoruz hayırlısı olsun TÜRKİYEM
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi