MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnsanlık Irmak Mahallesinde Yaşıyor
Yaşam
9 Haziran 2016 Perşembe 08:00

İnsanlık Irmak Mahallesinde Yaşıyor

Menemen´e bağlı Asarlık Irmak Mahallesi Muhtarı Metin Koçak, gerçekleştirdiği girişimlerle mahallesinde büyük ihtiyaç sahibi iki ailenin ev sahibi olmasını sağlayarak insanlığın ölmediğini gösterdi.

İnsanlık Irmak Mahallesinde Yaşıyor

Menemen´e bağlı Asarlık Irmak Mahallesi´nde oturan bir ailenin sefalet içerisinde yürek yakan yaşamına 15 yıldır yakından tanıklık eden Irmak Mahallesi Muhtarı Metin Koçak,  ailenin bu çilesini sonlandırmak için birçok konuda desteklerini esirgemeyen Hacı İbrahim Sarıkaya´yla bu konuyu paylaştı. Hacı İbrahim Sarıkaya da gerekli desteği vererek evin yapımını üstlendi.

İhtiyaç sahibi başka bir vatandaşımızın 20 yıllık derme çatma gecekondudaki yaşamlarını sonlandırmak için harekete geçip diğer bir hayırsever ile yaptığı görüşmelerden de olumlu sonuç alan Metin Koçak, bu evin yapımını da Korucu İnşaat sahibi Mehmet Korucu´nun üstlenmesini sağladı.

Konu hakkında kısa bir açıklamada bulunan Koçak, ?Bu iki değerli abimize yapmış oldukları bu katkılardan dolayı sizlerin aracılığıyla teşekkür eder, bu mübarek ramazan ayının hepimize huzur, sağlık ve barış getirmesi dilerim? diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Erhan Özalp 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi