MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KARATECİ YÜKSEL KARDEŞLER ÇALIŞMALARA SAHİLDE BAŞLADI
Foça
12 Eylül 2020 Cumartesi 13:51

KARATECİ YÜKSEL KARDEŞLER ÇALIŞMALARA SAHİLDE BAŞLADI

Küçük yaşlarına rağmen elde ettikleri ulusal ve uluslararası başarılarla adlarından söz ettiren Foça’lı karateci kardeşler Kaan Yüksel ve Kerem Çağatay Yüksel yeni sezon çalışmalarını sahillerde sürdürüyor. Kardeşler; antrenörleri ve babaları Kudret Yüksel ile birlikte Covid-19 salgını dolayısıyla  alternatif çalışma yeri olarak açık hava ve sahilleri tercih etti.  

KAYMAKAMDAN TEŞEKKÜR BELGESİ   BAŞKANA PLAKET
Reha Midilli Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Kaan Yüksel’in; 5 adet WSF dünya, 1adet WSF dünya takım, 27 adet Uluslararası, 11 adet Uluslararası takım, 7 adet lig, 33 adet iller arası, 31 adet il, 9 adet ilçe derecesi bulunuyor. Reha Midilli İlkokulu 1.sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Kerem Çağatay Yüksel  ise; 2 adet Uluslararası , 1 adet Uluslararası takım, 2 adet iller arası, 1 adet iller arası takım, 1 adet İl, 5 adet İlçe derecesi ile abisini takip ediyor.  Başarılı sporcu kardeşler ziyaret ettikleri Foça Kaymakamı Ali Çetin tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi. Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’e ise kendilerine verdiği destek için teşekkür plaketi takdim ettiler.

Antrenör Kudret Yüksel; Covid-19 önlemleri kapsamında 1 Haziran 2020 tarihinde salonlarda iptal edilen antrenmanları yakın temastan kaçınma kurallarını esas alarak açık havada ve sahillerde sürdürmeye çalıştıklarını söyledi.

Seyfi GÜL / FOÇA

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi