MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KASIMPAŞA'NIN İKİ YAKASI BULUŞTU
Yaşam
19 Eylül 2014 Cuma 09:14

KASIMPAŞA'NIN İKİ YAKASI BULUŞTU

Menemen Kasımpaşa Mahallesi ile Devlet Hastanesi'nin bulunduğu Uğur Mumcu Mahallesi arasında kalan İZBAN tren yolundan yayaların tehlikeli geçişini önlemek amacıyla Kasımpaşa Mahallesi Muhtarı Ergun Erkan'ın girişimleriyle TCDD tarafından

Menemen Kasımpaşa Mahallesi ile Devlet Hastanesi’nin bulunduğu Uğur Mumcu Mahallesi arasında kalan İZBAN tren yolundan yayaların tehlikeli geçişini önlemek amacıyla Kasımpaşa Mahallesi Muhtarı Ergun Erkan’ın girişimleriyle TCDD tarafından başlatılan yaya alt geçidi hafta başında kullanıma açıldı.

Yayaların karşıya geçiş çilesi sona erdi

Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz Kasımpaşa Mahallesi Muhtarı Ergun Erkan, “Aydınlatmalı alt geçidin 6 metresi açık 31 metresi kapalı olmak üzere toplam uzunluğu 37 metre. Geçtiğimiz pazartesi günü hizmete başladı. Boya ve ışıklandırması bir iki güne tamamen bitecek. Kamera sistemi de konulacak. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızdan da bu konuda destek alacağız. Bu talebimize cevap veren Devlet Demiryollarına ve İZBAN yetkililerine şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Büyük bir ihtiyacı karşıladı. Burada ölümlü ve yaralamalı kazalar oldu. Hem Kasımpaşa hem Menemen halkı büyük bir eziyetten kurtuldu. Aracı olmayanlar için hastane, okula ulaşım bir çileydi” şeklinde konuştu.

Kasımpaşa Mahallesi Prof. Dr. Bahriye Üçok Caddesi ile Şehit Koray Cömert Caddesi kesişme noktasından başlayan alt geçit yayaların Uğur Mumcu, İnönü Mahallelerine sağlıklı ulaşımını sağlıyor.

Ayrıca görüşlerini aldığımız alt geçidi kullanan vatandaşlar da memnuniyetlerini ifade etti.

Haber: S. Derya BOSUT

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi