MENÜ
İzmir 28°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KASIMPAŞA SPOR SON KUBİLAY KUPASINDA?
Yaşam
5 Ağustos 2016 Cuma 08:00

KASIMPAŞA SPOR SON KUBİLAY KUPASINDA?

Menemen Belediye Başkanlığı Tahir Şahin´in himayesinde 2008 yılında Devrim Şehidi KUBİLAY anısına şehir stadında Kubilay Kupası adı altında Futbol Turnuvası düzenlendi. Kubilay futbol turnuvasına merkez belde ve köylerinden çok sayı

KASIMPAŞA SPOR SON KUBİLAY KUPASINDA?

Menemen Belediye Başkanlığı Tahir Şahin´in himayesinde 2008 yılında Devrim Şehidi KUBİLAY anısına şehir stadında Kubilay Kupası adı altında Futbol Turnuvası düzenlendi. Kubilay futbol turnuvasına merkez belde ve köylerinden çok sayıda futbol takımı iştirak etti.

Şehir stadında müsabakalar perşembe-cuma 3´er maç cumartesi-pazar 5´er karşılaşmayla yapıldı.

?Bu turnuvanın amacı, spora gönül vermiş büyüklerimizi hem eski dostlarıyla hem de yeni jenerasyon ile buluşturmak, tanıştırmak ve kaynaştırmaktır.  Dostluk ve hoşgörü kazansın? diyen Başkan Şahin ilk karşılaşmayı başlattı.

4 grup halinde yapılan karşılaşmalar sonucunda A grubu temsilcisi Kasımpaşa spor çeyrek finallere girmeye hak kazandı.

Kasımpaşa sporda top koşturan Göksel Gülbeyaz kardeşimin 8 yıl önce bana gönderdiği fotoğrafa baktığımda, bu gibi turnuvalar şehir stadında bayram havası içerisinde geçerken mesire yerini andırıyordu. Karşılaşmanın finali Kasımpaşaspor- Yıldız spor arasında oynandı. Final karşılaşmasında Kasımpaşa spor futbol takımı şu kadro ile sahada yerini aldı;

Teknik adam Birol ve marangoz Hasan, Semih, İsmail, Sadullah, Uğur, Ercan, Can, Ziya, Fethi, Oğuzhan, Ahmet, Oğuz, Mustafa(Bandocu), Ersin, Uğur (Göksel Gülbeyaz) ve Onur Damar.

Göksel, ?Hedefe kilitlendik. Final maçında müthiş bir yarışa girdik. Performans gösterip kazanarak grup şampiyonu olduk. Bu başarı hepimizin? dedi ve kupayı müzesine götürdü.

Adam gibi futbolcu çıkardı ve bir yerlere gelmiş futbolcu profesyonelleşmiş birçok yetenekli futbolcu bu saha ve turnuvalardan çıkmıştı. Şimdiki gençler bilgisayar- internet ile sanal oyunları oynamayı tercih edince futbolcu sayısının azaldığı görülmüştür.

Meydan Pide işletmecisi Mustafa Şeker ve Erdinç Meriç Kasımpaşa spor takımına sponsor olmuştu.

Resim: 2008 yılında yapılan Kubilay Kupasına katılan Kasımpaşa Spor Futbol Takımı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi