MENÜ
İzmir 22°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karar Çıktı...
Belediye
19 Şubat 2021 Cuma 14:02

Karar Çıktı...

İşçi Sorunu Çözüldü
Menemen Belediyesi’ne ait olan Meta-Su şirketinin başkan vekili Aydın Pehlivan’a devrinin yapılmaması sebebiyle başlayan hukuku süreç tamamlandı. Menemen Belediyesi’nin Menemen Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne şirket devri ve temsilci olarak atanması için yapmış olduğu başvuru sonucunda Menemen Ticaret Müdürlüğü’nün RED kararı vermesinin ardından, kararı mahkemeye taşıyan Menemen Belediyesi’ne mahkemeden olumlu yanıt çıktı. Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesine taşınan konunun ardından mahkeme heyeti, Ticaret Sicil Müdürlüğü'nün vermiş olduğu RED hükmünün iptaline karar vererek, temsilci değişikliğinin tesciline karar verdi.

Kararın ardından Menemen Belediyesi önünde işçilere seslenen Menemen Belediyesi Başkan Vekili Aydın Pehlivan, sıkıntılı bir süreç içinden geçtiklerini, ama kazananın Meta-Su işçileri olduğunu dile getirdi.

“Hukuk Mücadelemiz Neticelendi”
Her daim kalpten, yürekten ve gönülden işçilerin yanlarında olduğunu dile getiren Pehlivan “Başkaları gibi burada gelip görüntü vermektense kalpten, gönülden üzülmeyi yeğledik ve bununla ilgili de bir mücadele içerisine girdik. Bugün itibariyle Allah’ın izniyle hukuk mücadelemiz neticelendi. Biz META-SU’nun yeni yöneticileri olarak karşınızdayız.

“Canımızı Dişimize Takacağız”
Siyasetin kaybettiğini ve hukukun kazanmış olduğunu vurgulayan Pehlivan, ikbalini düşünenler kaybettiğini işçilerin, emekçilerin kazandığını dile getirerek “Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Hepinizi işlerinize davet ediyoruz. Hepiniz işlerinizin başına geçin. Allah’a emanet olun. Hepinizi çok seviyoruz onu bilmenizi istiyorum. Başından beri her daim böyleydi bundan sonrada böyle olmaya devam edecek. Bundan sonraki süreçte Menemenimiz ve Menemen halkımız için canımızı dişimize takacağız. Menemen halkının beklemiş olduğu hizmeti kendilerine götüreceğiz. Bunu da sağlayacak kişiler sizlersiniz arkadaşlar. Hayırlı uğurlu olsun.”

Haber Erhan ÖZALP

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi