MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaymakam Gürdal gidiyor
Kaymakamlık
30 Haziran 2015 Salı 09:50

Kaymakam Gürdal gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk`ün imzasıyla 28 Haziran'da yürürlüğe giren Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ilçemiz dahil bir çok il ve ilçede görev değ

 

Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren kararname ile 2012 yılından bu yana ilçemizde görev yapan Kaymakam Mustafa Gürdal'ın görev yeri değiştirildi.

Kararnameye göre Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal Trabzon Vali Yardımcılığı'na atandı. Gürdal'dan boşalan koltuğa ise Antalya Vali Yardımcısı Gülihsan Yiğit getirildi.

Menemen'i çok sevdik”

Menemen'de görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Mustafa Gürdal, Eşim ve ben Menemen'i ve Menemenlileri çok sevdik. Burada görev yaptığımız günleri hiç unutmayacağız. Görev sürem boyunca bizleri yalnız bırakmayan tüm Menemenlilere teşekkür ederim” dedi.

Öte yandan görev değişikliğinin Ramazan Bayramı sonrasına yapılacağı ifade edildi.

Gülihsan Yiğit kimdir?

1965 yılında Malatya'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi`nden mezun oldu. Gülihsan Yiğit, Niğde kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Aksaray – Gülağaç Kaymakamlığı, Elazığ – Alacakaya ve Palu Kaymakamlığı, Erzurum Vali Yardımcılığı, Osmaniye – Bahçe Kaymakamlığı, Kırklareli – Vize Kaymakamlığı yaptı. Vize Kaymakamı iken 29.09.2007 tarih ve 2007/9316 sayılı Müşterek Kararname ile Sinop – Ayancık Kaymakamlığına atandı. 2013 yılında Antalya Vali Yardımcılığı'na atandı. 28 Haziran 2015 Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Menemen Kaymakamlığına atandı.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Eğitimci ve Spor Adamı
 4 Şubat 2021 Perşembe 14:18
Erhan bey , Stüdyodan canlı yayın hizmetiniz ile güzel ilçemiz Menemen deki gelişmeleri yakından izleme fırsatı bulacağımız için ve konuşmacıların beden dili ve samimiyet duygularını canlı olarak görme fırsatını verecek olmanızdan dolayı sizi tebrik ediyor çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.
 Murat yuksel
 4 Şubat 2021 Perşembe 14:12
Hayırlı olsun
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi