MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kazım Kartal Ölümünün 1.Yılında Anıldı
Güncel
23 Ağustos 2014 Cumartesi 08:24

Kazım Kartal Ölümünün 1.Yılında Anıldı

Kazım Kartal Ölümünün 1.Yılında Anıldı

“1 Yıl Geçti, Acı Geçmedi”

19 Ağustos 2013 tarihinde vefat eden ilçede diş teknisyenliği yapan ve aynı zamanda 1984-1989 yılları arasında CHP’den Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan merhum Kazım Kartal ölümünün 1. yıldönümünde kabri başında anıldı.

Hadisi şerifin buyurduğu gibi kabir ziyaretleri sünnettir. Yaşayan insanlar ebediyete uğurladıkları yakınlarını kabirleri başında ziyaret ederek unutmadıklarını göstermeye çalışır.

Bu duygu ve düşünceler çerçevesinde ebediyete göç eyleyen ilçede herkesin takdirini ve sevgisini kazanmış, dürüst, alçakgönüllü, çok iyi bir baba, diş teknisyeni Kazım Kartal, aramızdan ayrılışının 1. yıldönümünde, ağabeyleri, çocukları, damatları ve torunları tarafından kabri başında anıldı. Ağabey Nazmi Kartal tarafından kabri başında Allah rızasına uygun olarak Kuranı Kerim tilaveti ve Yasin okuyarak dualarla ruhu şad edildi. Anılan günde akşam ile yatsı namazı arasında Lise Yolu Yeni (Taş) Cami din görevlileri Muhammet Gölükçü ve müezzin Mehmet Bozkurt ile kalabalık cemaat topluluğunun katılımlarıyla Kazım Kartal anısına Mevlidi Şerif okutuldu.

Haber: Ali Rıza KEMER

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi