MENÜ
İzmir 27°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kubilay 4/F Sınıfı Öğrencilerinin Mezuniyet Gecesi
Güncel
2 Temmuz 2021 Cuma 14:24

Kubilay 4/F Sınıfı Öğrencilerinin Mezuniyet Gecesi

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Kubilay İlkokulu 4/F öğrencileri için veda gecesi ile sonlandı.

Menemen Kubilay İlkokulu 4 /F sınıf velileri, öğrenciler ve sınıf öğretmeni Fadime Uslu için unutulmaz bir veda gecesi düzenledi. Geçtiğimiz Salı günü Rüya Garden Küçük Kır Bahçesi’nde yapılan veda gecesine öğrenciler, veliler ve Fadime Uslu katıldı. Zaman zaman duygusal anlara da sahne olan veda gecesinde, öğrenciler doyasıya eğlendiler.

Pandemi dolayısıyla uzun zamandır uzaktan eğitim ile eğitim öğretim hayatını sürdüren öğrenci ve öğretmenler 2020-2021 eğitim öğretim yılını başarı ile tamamladı. Okulların kapanması ve karnelerin alınmasının ardından Kubilay İlkokulu 4/F sınıf anneleri pandeminin stresini öğrencilerin üzerinden biraz olsun atmak, sınıf öğretmeni Fadime Usluya veda etmek amacıyla unutulmaz bir veda gecesi düzenledi. Düzenlenen gecede öğrenciler mezuniyet cüppesi giyerken keplerini havalandırdılar.  
Öğrencilerin doya doya eğlendiği veda gecesinde günü organize eden 4/F Sınıf Anneleri duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade ettiler ; “ Dört yıl boyunca öğrencilerimizin gelişimi için yoğun çaba sarf eden, ilgisini, alakasını, özverisini öğrencilerimizin üzerinden hiç ayırmayan Fadime Uslu öğretmenimize teşekkür ediyoruz.”

Veda gecesi anı fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Haber Gökay ÖZALP

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi