MENÜ
İzmir 28°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MENEMEN'de TİYATRO ŞÖLENİ
Kültür-Sanat
25 Eylül 2014 Perşembe 09:17

MENEMEN'de TİYATRO ŞÖLENİ

Bir Yönetmen Beş Oyun…

Türk tiyatrosunun çalışkan ve üretken ekiplerinden Menemen Belediye Tiyatrosu (MEBET), 15. sanat yılında ‘Sevgili Doktor, Domatesler Kızardı, Pusuda, Tembel Karınca Çiçi ve Şirinler’ adlı beş yeni oyunla perdelerini açtı.

MEBET, “Bir Yönetmen Beş Oyun” sloganıyla 15.yılı daha da vurgulamak ve yeni döneme doludizgin girmek için beş yeni oyundan oluşan bir tiyatro şöleni gerçekleştirdi. MEBET Sanat Yönetmeni Metin Güler’in yönettiği Sevgili Doktor, Domatesler Kızardı, Pusuda, Tembel Karınca Çiçi ve Şirinler adlı oyunlar dört gün art arda sahnelendi.  MEBET Çocuk Sahnesi, MEBET Genç Sahne, MEBET Deneysel Sahne, MEBET Ana Sahne ve MEBET Yetişkin Sahne isimleriyle sahnelenen oyunlarda 9 yaşından 60 yaşına yaklaşık doksan kişi sahne aldı. Seyircinin yoğun ilgi gösterdiği şölenin ilk gününde MEBET Onur Sergisi de ziyarete açıldı.

Bu yoğun süreçle ilgili konuşan MEBET Sanat Yönetmeni Metin Güler: “ 15.yılımızı vurgulamak ve kutlamak amacıyla koyulduğumuz bu yorucu yolculukta beni yalnız bırakmayan sahne yoldaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hep yanımızda olan seyircimize, velilerimize ve varlığımızı on beş yıldır yaşatan Belediye Başkanımız Tahir Şahin’e teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi