MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Masterler Sahada
Spor
18 Ekim 2021 Pazartesi 13:01

Masterler Sahada

Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu (UVMK) ve Ulusal Veteranlar Masterler Ege Bölgesi Federasyonu’nun (UVMEBF) düzenlemiş olduğu Ege Bölge liginde heyecan ve eğlence devam ediyor. Bu sezon Menemen Masterler ve Kubilay Masterler ilçemizi Ege Bölge liginde temsil edecek.   

Geçtiğimiz haftayı bay geçiren Menemen Masterler, ligin ilk maçında Torbalı Anadolu Masterler’ın konuğu oldu. Torbalı 7 Eylül Stadyumu’nda Pazar günü Saat 13.00’de başlayan müsabakayı Torbalı Anadolu Masterler 3-1 skorla kazandı.

Kubilay Masterler ise geçtiğimiz haftayı 4-3’lük Bornovalılar Masterler galibiyetiyle tamamladıktan sonra, dün oynanan Göktürk Masterler maçından 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Dün oynanan Torbalı Anadolu Masterler maçından sonra açıklamada bulunan Menemen Masterler Teknik Sorumlusu Fikret Uzun “Menemen Masterler Derneğimizi 2017 yılında kurduktan sonra Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu Ege grubunda maçlara katıldık. Pandemi’den sonra spor her yerde durdu. Bu tabii ki masterlerı da etkiledi. Belli bir yaşa gelmiş arkadaşlar uzunca bir süre spora ara vermek zorunda kaldılar. Hepsi zamanında futbol oynamışlar ve bu işin içinden gelmiş insanlar. Tekrar hem çalışmalarımıza hem de maçlarımıza başlamak çok güzel. Amacımız hem gençlere örnek olmak hem de spor yaparak sağlıklı kalmak. İlk günden beri sloganımız ‘Sevgi, Saygı ve Hoşgörü’. Bu düşüncelerle bu sezonu sağlıklı ve sakatsız kapatmayı tüm takımlarımıza temenni ediyorum.” dedi. 
Haber Erhan ÖZALP

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi