MENÜ
İzmir 29°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen AK Parti Terör Gazilerini unutmadı
Siyaset
23 Eylül 2015 Çarşamba 08:00

Menemen AK Parti Terör Gazilerini unutmadı

94´üncü Gaziler Haftası kapsamında AK Parti Menemen İlçe Teşkilatı tarafından terör gazileri ve ailelerine ziyaret gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Atatürk´e Mareşal rütbesiyle Gazi unvanının verildiği gün 19 Eylül her yıl Gaziler günü olarak İlçemizde ve tüm Türkiye´de kutlanmakta.

Bu kapsamda doğu ve güneydoğuda yapılan terör ile mücadele esnasında gazi olan Menemen Terör Gazileri ve ailelerine AK Parti Menemen İlçe Başkanı Mithat Çetin ve yöneticileri tarafından bir dizi ziyaretlerde bulunuldu.

AK Parti Menemen Sosyal İşler Başkanı Burhanettin Aydın tarafından düzenlenen ziyaretlerin ilki Esatpaşa Mahallesi´nde Sembol Kundura sahibi Hüseyin Çiftçi´ye gerçekleştirildi.

1988 yılında Güneydoğu askerliğini yaptığı esnada terör saldırısı sonucunda gazi olan Hüseyin Çiftçi, ?Bu ziyaretten dolayı çok memnun oldum. Bizi bu günümüzde unutmadılar. Çok teşekkür ediyorum? dedi.

?Bu millet sizleri unutmayacak?

Gaziler haftası kapsamında Terör Gazisi olan Hüseyin Çiftçi´yi ziyaret ettiklerini ifade eden İlçe Başkanı Mithat Çetin, ?Vatan uğruna hayatları veren kanlarını döken tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu millet sizleri hiçbir zaman unutmayacak? dedi.

Sonrasında gazi Hüseyin Çiftçi´ye üzerinde ?Şehitler ölmez vatan bölünmez´ yazılı Türk Bayrağı hediye edildi.

Bir diğer ziyarette ise 1976 yılında Diyarbakır´da terör saldırısı sonucunda gazi olan Mustafa Bölük´e konuk olan AK Parti heyeti, yine üzerinde ?Şehitler ölmez vatan bölünmez´ yazılı Türk Bayrağı hediye etti.

Gazi Bölük, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, hatırlandıkları için gurur duyduklarını belirtti.

1988 yılında Şırnak´ta gazi olan Erdoğan Çaylak ise, bu gününe kadar kimse tarafından bu şekilde ziyaret edilmediklerini ifade ederek mutluluğunu dile getirdi. Çaylak´a da ?Şehitler ölmez vatan bölünmez´ yazılı Türk Bayrağı hediye edildi.

Başkan Mithat Çetin de, vatanı uğruna şehit ve gazi olanları bir kez daha anarak, Allah´tan rahmet diledi.

Sonrasında Menemen´de bulunan diğer Terör Gazileri Emrah Günten, Taner Sezen ve Sema Bayram ziyaret edilerek Gaziler Günü kutlandı.

Haber: M. Hulusi Yılmaz

 

Foto1: Gazi Hüseyin Çiftçi

Foto2: Gazi Mustafa Bölük

Foto3: Gazi Erdoğan Çaylak

Foto4: Gazi Taner Sezen

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi