MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Belediyesi´nin 2016 Yılı Ataya Saygı Takvimi
Yaşam
31 Aralık 2015 Perşembe 08:00

Menemen Belediyesi´nin 2016 Yılı Ataya Saygı Takvimi

BÜYÜK İLGİ

Menemen Belediyesi´nin

2016 YILI ATAYA SAYGI TAKVİMİ´NE

BÜYÜK İLGİ

 

Takvim konulu bir konsept ve kit mantığı ile 12 sayfa + kapak olarak tasarlanan Menemen Belediyesi´nin 2016 takvimi, Büyük Önder Atatürk´e atfedildi.

Her ay için Atatürk´ün dikkat çeken bir portresinin öngörüldüğü takvimin bir başka amacı da ayın kullanım fonksiyonu tamamlandıktan sonra, geride kalan ayın sayfasında yer alan Atatürk portresinin isteyenlerce çerçevelenip hayatlarımızda hak ettiği yeri alması üzerine düşünülmüş. Takvim Kubilay´ı Anma Etkinliği´ne yetiştirilerek üst kapak takviyesindeki mesaj ile bu yılki anmayı da zenginleştirmiş oldu. Tüm Menemenliler ve Atatürk´ü sevenlere ulaştırılması hedeflenen takvime ilgi çok büyük. Takvim Menemen Belediyesi´nin tasarlatıp hazırlattığı özel ve şık karton çantasında takdim ediliyor.

Konu ile ilgili görüştüğümüz Belediye yetkilisi, ?Takvimlerin önemli bir kısmı daha belediyemize götüremeden tükendi. Yılbaşından önce bitecek gibi görünüyor. Çok az bir miktarı öngöremediğimiz talepler için tutuyoruz. Kentimizin vefalı ve duyarlı sakinlerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz? dedi.

Haber: Deniz Gül 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi