MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Özalp'ten transfer açıklaması
Spor
3 Ocak 2015 Cumartesi 09:30

Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Özalp'ten transfer açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta başarıyla mücadele eden Menemen Belediyespor'un Teknik Direktörü Erhan Özalp, takımın durumu ve sezon arasında yapılacak transferler konusunda gazetemize açıklamalarda bulundu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta başarıyla mücadele eden Menemen Belediyespor’un Teknik Direktörü Erhan Özalp, takımın durumu ve sezon arasında yapılacak transferler konusunda gazetemize açıklamalarda bulundu.

Ocak ayı transfer döneminde 3 oyuncuyla yollarını ayıran Menemen Belediyespor’un, çeşitli bölgelere 4 oyuncu transferi yapacağı ifade ediliyor.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Teknik Direktör Erhan Özalp, Fethiyespor forması giyen ve 2008-2012 yılları arasında Menemen Belediyespor formasını da terleten Selçuk Çalışır ile anlaşıldığı haberini verdi. Defansın solunda ve ortasahada görev yapabilen Selçuk’la 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

“Takım çok güzel bir ahenk yakaladı”

Takımın gidişatından çok memnun olduğunu hatırlatan Özalp, belirlenen mevkilere 3 transfer daha yapacaklarını ifade ederek, “İsimler belli olmamakla birlikte takımımıza uyum sağlayacak ve katkı koyacak oyuncular atıyoruz. Takımda moraller yerinde ve çok güzel bir ahenk yakaladı. Bunu kimseye bozdurmaya niyetim yok. Son 3 maçta 9 puan son 10 maçta 21 puan alarak iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Çocuklar hiçbir şeyi bahane etmeden çıkıp aslanlar gibi oyunlarını oynadılar” dedi.

“Kimi transfer edip etmeyeceğimi iyi bilirim”

Transfer konusunda ince eleyip sık dokuduklarını belirten Özalp, “Burada yapılacak yanlış bir transferin sorumlusu Erhan Özalp olacaktır. Bunun bilincinde olarak titizlikle bazı isimler üzerinde çalışıyoruz. Medyada bazı spekülasyonlar gerçekleşiyor. 5 aydır oynamamış oyuncuyu Erhan Özalp takımına transfer etmiş. Ben kimi transfer edip etmeyeceğimi iyi bilirim. Resmi bir şey olmadan yazıp çizmek yanlış” diye konuştu.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi