MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Belediyespor´da kritik viraj
Spor
10 Kasım 2015 Salı 08:00

Menemen Belediyespor´da kritik viraj

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Menemen Belediyespor, lider Ümraniye´nin ardından averajla 2. sırada yer alan İstanbulspor´u yarın sahasında ağırlayacak. Sarı lacivertlilerde hedef 3 puan olarak zirveye yaklaşmak.

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Menemen Belediyespor, lider Ümraniye´nin ardından averajla 2. sırada yer alan İstanbulspor´u sahasında ağırlayacak. Sarı lacivertlilerde hedef 3 puan olarak zirveye yaklaşmak.

Cumartesi günü Fethiyespor deplasmanından 1 puan ile dönen Menemen Belediyespor, grubun güçlü takımlarından İstanbulspor´u yarın Menemen´de ağırlayacak.

5 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunan Menemen Belediyespor 18 puan ve averajla 5. sırada bulunuyor.

İstanbul´a karşı mağlubiyet yok

Son olarak Menemen´de Kırklareli ile karşılaşan ve 13 maç sonra sahasında mağlup olan sarı lacivertliler  İstanbunspor ile daha önce 4 kez puan mücadelesi verdi. 2010-2011 sezonunda 3. Lig 1. Grupta karşılaşan iki takım 1-1 ve 0-0´lık sonuçlarla her iki maçtan da beraberlikle ayrılmıştı. Menemen Belediyespor´un play-off oynayarak 2. Lige çıktığı 2013 ? 2014 sezonunda ise İzmir temsilcisi deplasmandan 1-0 galibiyetle dönerken, sahasında 0-0´lık sonuç ile berabere kalmıştı.

Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan Menemen Belediyespor 11 Kasım Çarşamba saat 13.30´da Menemen İlçe Stadyumunda İstanbulspor´u ağırlayacak.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi