MENÜ
İzmir 22°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen CHP'den Gazilere ziyaret
Güncel
24 Eylül 2014 Çarşamba 09:34

Menemen CHP'den Gazilere ziyaret

Menemen CHP'den Gazilere ziyaret

Gaziler günü dolasıyla Menemen’de bulunan Kıbrıs, Kore ve terör gazilerinin üyesi olduğu Türkiye Muharip Gaziler Derneği Menemen Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü, gazilerin günün kutladı.

Taşhan’da bulunan dernek odasında gerçekleşen ziyarete CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak, Kadın Kolları Başkanı Berna Eyinç ile kadın ve gençlik kolları mensuplar katıldı.

İlçe Başkanı Hürol Taklak, Muharip Gaziler Menemen Şube Başkanı Murat Gürçayır’a çiçek takdim etti.

“Onlar olmasaydı bizler de olmazdık”

Gazilik ve şehitlik mertebelerine toplum olarak çok önem verdiğimizin altını çizin CHP İlçe Başkanı Hürol Taklak, “Bizim gazilere olan şükranımız sonsuzdur. Onlar olmasaydı bu topraklarda rahat rahat yaşayamazdık. Bizler buralarda olmazdık. Hayatını kaybeden gazilerimiz de Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaşayanlara da aileleriyle uzun ömürler dileriz” diyerek sözlerini tamamladı.

“En ufak şeylerden mutlu oluyoruz”

Ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Muharip Gaziler Menemen Şube Başkanı Murat Gürçayır ise, “Biz gaziler olarak oldukça duygusal insanlarız. En ufak şeylerden mutlu oluyoruz. Bu ziyaretinizi duydukları zaman da çok sevindiler. Hep beraber burada sizleri ağırlıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Sizlere de bizi bu mutlu günümüz de ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından CHP heyeti ve gaziler bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi