MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Devlet Hastanesi'nde:  Endoskopi Ünitesi Hizmete Açıldı
Sağlık
30 Mart 2015 Pazartesi 10:44

Menemen Devlet Hastanesi'nde: Endoskopi Ünitesi Hizmete Açıldı

Yıllardır endoskopi işlemleri için İzmir'e gitmek zorunda kalan Menemenliler rahat bir nefes aldı. Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Menemen Devlet Hastanesi'nde mide ve kalın bağırsak has

Yıllardır endoskopi işlemleri için İzmir’e gitmek zorunda kalan Menemenliler rahat bir nefes aldı. Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne bağlı Menemen Devlet Hastanesi’nde mide ve kalın bağırsak hastalıkları ile ilgili endoskopi ünitesi hizmet vermeye başladı.

Şu an haftada iki gün hizmet veriyor

Menemen Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nusret Ayaz dahili ve cerrahi branşlar tarafından istenilen endoskopi tetkikleri ile hastalarımıza en iyi hizmeti vereceğimize eminim diyerek sözlerine şöyle devam etti, “Midedeki gastrit, polip, kanserin yanı sıra kalın bağırsakla ile ilgili ülser, polip, kanser, gizli kanamaya yönelik her türlü tetkik ve teşhis endoskopi sayesinde ortaya çıkmış olacak. Menemen halkının ihtiyacına istinaden bünyemizde endoskopi ünitesi oluşturduk. Bu sayede Menemen dışına sevklerin de önüne geçilmiş oldu. Menemen yanı sıra Kınık-Bergama-Foça-Dikili-Aliağa ilçelerinden gelen hastalara da hizmet vereceğiz. Endoskopi ünitesi şu anda sadece pazartesi ve cuma günleri sabah saat 08.30’da başlayıp mesai bitimine kadar devem etmekte. İlerde ihtiyaca binaen haftanın diğer günleri de eklenecektir”

İkinci basamak yoğun bakım ünitesi de genişletildi

Öte yandan Menemen Devlet Hastanesinde 8 yataklı ikinci basamak yoğun bakım ünitesindeki yatak sayısının da 2105 Ocak ayı itibariyle 14 olduğu belirtildi.

Haber: Ali Rıza KEMER

Foto: Gökhan KANER

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi