MENÜ
İzmir 22°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Esnafı Demir’e Güveniyor
Güncel
11 Ocak 2022 Salı 17:40

Menemen Esnafı Demir’e Güveniyor

Menemen Esnaflar Odası Olağan Genel Kurulu bugün Menemen Belediye Düğün Salon’unda gerçekleştirildi.

Menemen Esnaflar Odası Kongresi’ne; Menemen Belediye Başkan Vekili Mehmet Sait Büdün, Menemen Belediye Başkan Yardımcıları, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Menemen İlçe Müftüsü Mustafa Seven, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, meslek odaları, sivil toplum örgütlerinin başkanları, muhtarlar ve çok sayıda esnaf katıldı.

Tek liste halinde gerçekleşen genel kurulda mevcut Başkan Ziya Demir katılımcıları selamlayarak kongreyi yönetmesi için divan teşekkülü önergesini okudu ve oybirliğiyle divan heyeti kabul edildi.  Kongre 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Ardından Gündem maddeleri okunarak oybirliği ile geçti. Yönetim Kurulu Faaliyet ve Denetim Kurulu Raporları ile Bilanço Gelir-Gider Hesapları Genel Sekreter Feridun İmal tarafından okundu ve her biri ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildi. Yeni dönem çalışma programı, tahmini bütçe okundu ve oybirliğiyle geçti. Yönetim kuruluna çeşitli faaliyetler hakkında yetki verildi.
Açılış Konuşmasını yapan Başkan Ziya Demir “8 Ocak 2018’de ilk göreve seçildiğimiz andan itibaren, ben ve ekip arkadaşlarımın en asli görevi esnaf arkadaşlarımızın yanında olmaktı. O gün bugündür aynı düşünceyle esnafımızın yanında olmaya çalıştık. Esnaflarımızın sorunlarını ilgili kurumlara taşıyarak çözüm bulmaya çalıştık. Bugüne kadar bizlere destek olan tüm esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Yeni dönemde de ekip arkadaşlarımla birlikte 7/24 sizlere hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde esnaf arkadaşlarıma bol bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu da, “Ziya bey ilk aday olarak yanıma geldiğinde güzel arkadaşlarımızı getirip benle tanıştırdı. Biz adayız biz dedi. Bende başarı dileklerimi kendilerini ilettim. Şimdi yeni kongrelerinde de başarı dileklerimi kendilerine iletirken bu sefer yüreğim buruk. O zaman geldiklerinde Cemal kardeşimiz de yanlarındaydı. Halen daha biliyorum ki Cemal kardeşimizin ruhu bizimle birlikte. Allah gani gani rahmet eylesin. Ziya Başkan ve yöneticilerine birlik başkanı olarak teşekkürlerimi iletiyorum. Bu düşüncelerle kongrenizi tebrik ediyorum.”

Dilek ve Temennilerde söz alan olmayınca Divan´a tek liste iletildi.

Konuşmaların ardından Başkan Ziya Demir, yönetim-denetim kurulu üyelerini tanıttı.

Seçimlerin ardından Yönetim Kurulu da şu isimlerden oluştu:
Mehmet Sevilir, Coşkun Ilgın, Atalay Cevahir, Halit Sun, Ali Demir, Özkan Uzunkavak, Ali Yoldaş, Raif Giray

Denetim Kurulu:
İlker Beyaz, Cenk Şendur, Bahri Katipoğlu

Haber: Erhan ÖZALP

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi