MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen (İZBAN) Belen Köyü Köprüsü Korkutuyor
Güncel
3 Mart 2015 Salı 09:41

Menemen (İZBAN) Belen Köyü Köprüsü Korkutuyor

Menemen'de geçtiğimiz hafta içerisinde etkili olan yağışlarda, Belen Köyüne yakın olan İZBAN köprüsünün önünde toplanan yağmur sularının gölet oluşturması araç sürücülerine zor anlar yaşattı.

Menemen’de geçtiğimiz hafta içerisinde etkili olan yağışlarda, Belen Köyüne yakın olan İZBAN köprüsünün önünde toplanan yağmur sularının gölet oluşturması araç sürücülerine zor anlar yaşattı.

İlçe merkezinden Belen-Doğa-Çukur ve Haykıran Mahallelerinin ulaşım yolundaki İZBAN köprüsünün giriş kısmında yağışlarla gölet oluştuğu bilgisini almamız üzerine anılan yere gittiğimizde ilçeden Belen yoluyla karşı tarafa geçişte yağmur sularının adeta gölet oluşturduğunu gördük. 

Bu yolu kullanan araç sürücüleri araçlarının yarıya kadar suya gömüldüğünden dert yanarak, “Burada biriken yağmur suları biz sürücülere zor anlar yaşatıyor. Araçlarımızda maddi hasarla karşı karşıya kalıyoruz. Ayrıca köprü ayaklarına da bu su zarar vereceği gibi çökme tehlikesi de görünebilir. Yetkili birimlerden bu biriken yağmur sularına acilen el atmasını istiyoruz” dediler.

Haber: Ali Rıza KEMER

 

Foto2: Köprüye inen ve çıkan araçların yarı yarıya suya girişi 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi