MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen’de gençlerin günü
Belediye
19 Mayıs 2021 Çarşamba 16:40

Menemen’de gençlerin günü

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Menemen Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcularıyla bir araya geldi.  Genç sporcularla Gölpark’ta buluşan Başkan Vekili Pehlivan, voleybol, basketbol ve futbol maçı yaptı. Başkan Vekili Pehlivan’ın, Menemen Belediyesi Halk Oyunları ekibiyle zeybek oynaması da, programa renk kattı.

Menemen Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençleri unutmadı. Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri ve bürokratları, Menemen Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ndeki farklı branşlarda eğitim alan sporcular ile Gölpark’ta buluştu. Başkan ve ekibinin, gençlerle yaptığı mücadeleler keyifli anlara sahne oldu.

MENEMEN’İN SULTANLARI
Şehir Ömer Halisdemir Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen ilk müsabaka voleybol maçı oldu. Menemen’in sultanları, oldukça çekişmeli geçen mücadelenin ardından Başkan amca ve ekibini yenmeyi bildi. Günün ikinci maçı ise basketbol müsabakası oldu. Genç sporcular yine Başkan’ın ekibine şans tanımadı.

ZİNCİRİ KIRDILAR
Son müsabaka ise halı sahada yaşandı. Hünerlerini yeşil sahada gösteren Başkan ve ekibi, mücadelen 2-0 galip ayrıldı. Günün son programında ise, Menemen Belediyesi Halk Oyunları ekibi zeybek gösterisi sundu. Zeybek gösterisine Başkan Pehlivan da katıldı. Genç sporcular da zeybek gösterisine ellerindeki Türk bayrakları ile eşlik etti. Dolu dolu geçen program, toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HER ŞEY SİZİN İÇİN
Koronavirüs nedeniyle evlerde kalmak zorunda olan gençlere moral vermek adına böyle bir program düzenlediklerini ifade eden Başkan Vekili Pehlivan, “Amacımız gençlerin sosyalleşmesi, kültürle, sporla, eğitimle buluşmasıdır. Belediyemizin imkânlarını artırarak sosyalleşme alanlarını genişletmek istiyoruz” dedi.

‘BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN’
Gençlere mesaj da veren Başkan Vekili Pehlivan, “19 Mayıs 1919, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ya bağımsızlık, ya ölüm’ parolasıyla Samsun’a çıktığı, özgürlük ateşinin yakıldığı gündür. Kurtuluş Savaşı’nın başladığı, Atatürk’ün doğduğu gündür.
Türkiye Cumhuriyeti’ni gençlere emanet ederek, Türk gençliğine duyduğu güveni gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.
Sizlerin ve tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi