MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemenli Dünya Şampiyonu ile  Gölpark Spora Açılıyor
Spor
7 Ekim 2016 Cuma 08:00

Menemenli Dünya Şampiyonu ile Gölpark Spora Açılıyor

Menemen´de spora kalite getireceğiz.

Menemenli Dünya Şampiyonu ile

Gölpark Spora Açılıyor

Gölpark Menemen´ta ekip başı olarak spor çalışmalarını yürütecek olan Çaltı Mahalle Muhtarı ve Dünya Güreş Şampiyonu Gürol Kaplan, ?7´den 70´e spor yapmak isteyen herkesi önümüzdeki pazartesi günü Gölpark içindeki Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonuna bekliyoruz? diye belirtti.

Bu çalışma öncesi gazetemize açıklamada bulunan Çaltı Mahalle Muhtarı ve Dünya Güreş Şampiyonu Gürol Kaplan, ?Avrupa´da büyük spor salonlarında jimnastik, fitness hocalığı yapmış birisiyim. Diplomam da var. Gölpark´ı ve spor salonunu görünce Avrupa düzeyinde bir yer olduğu bu nedenle de burada çok iyi bir program olması gerektiği düşüncesiyle başkanımızdan rica ederek buranın çalışmasını bana verin dedim. Kendisi de zaten bunu düşünüyormuş. Hemen işe koyulduk. Bu pazartesi başlatıyoruz. Spor yapmak isteyenleri Gölpark içindeki Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonuna bekliyoruz. Haftanın 5 günü oradayız. Gruplar zaman içinde talebe göre şekillenecek. Gençliğe, çocuklara, boş zamanı olan bayanlara, beylere, engellilere kim olursa olsun yaş sınırı ve sayı sınırımız yok herkesi bekliyoruz. Çağımızda insanların ufak tefek vücut ağrıları, obezite, kilo atma sorunları oluyor, bel ağrıları, hareket yetersizliği var. Bunların hepsi sporla giderilebilecek olan şeyler. Ücret ne olacak derseniz? Piyasaya göre çok düşük tutmayı düşündük. Kesin olmamakla birlikte yetişkinlere 60, öğrencilere de yarı fiyatını yapmayı tasarlıyoruz. Parasız olunca kalitesiz olur anlayışı da var bizde biliyorsunuz? şeklinde bilgi verdi.

?Menemen´de spora kalite getireceğiz? ifadesini kullanan Kaplan, ?Bu farkı da biz söylemeyeceğiz onlar hissedecekler. Sporun getireceği sağlık ve zindeliği biz onlara sunacağız. İlk etapta ağrılar olacak ama bunlar normal şeyler. Yılmadan gelecekler 3-5 ay içinde bu farkı bünyelerinde hissedecekler. Böyle bir imkan İzmir´de Manisa´da yok. Biz bunu disiplinli bir şekilde sunacağız. Bunun garantisini veriyorum. Aynı ciddiyeti ekibimden de isterim? dedi.

 S.Derya Bosut

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi