MENÜ
İzmir 22°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemenli Sanayiciler Kahvaltıda Buluşuyor
Güncel
2 Haziran 2015 Salı 11:22

Menemenli Sanayiciler Kahvaltıda Buluşuyor

İlçemiz Menemen Sanayi Sitesi'nde geçtiğimiz yıl 18 Nisan tarihinden bu yana her hafta cuma günü Zafer Kolcu'nun düzenlediği kahvaltı tüm hızıyla devam ediyor.

İlk haftalarda Sanatkarlar Odası Başkanı Can Kahvecioğlu'nun da katıldığı içlerinde ustalardan çıraklara kadar çalışan herkesin yer aldığı kahvaltıda iş stresi bir tarafa bırakılarak bir araya gelinip keyifli anlar geçiriliyor. Her hafta cuma günü düzenlenen kahvaltının daimi demirbaşları haricinde yeni esnaf arkadaşlarla tanışma, kaynaşma amacını taşıyan kahvaltı keyifli sohbet imkanı da sağlıyor.

Konu hakkında konuşan Zafer Kolcu, katılımdan çok memnun olduğunu belirterek, Kahvaltıyı her hafta aksatmadan devam ettiriyoruz. Aralarında Zeki usta, Naci usta, Şerif usta, Ferhat usta, Ferdi usta kahvaltıyı atlamayan değerli esnaf arkadaşlarımızla dayanışma ve sıcak, samimi bir ortam için toplanıyoruz.  Aynı zamanda yeni esnaflarla tanışma imkanı da buluyoruz. Birbirimizin hangi işlerde nasıl yardımcı olabiliriz onları konuşuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi