MENÜ
İzmir 35°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen´de intihar girişimi
Yaşam
28 Ekim 2015 Çarşamba 08:00

Menemen´de intihar girişimi

Dün öğlen saatlerinde Menemen Cumhuriyet Meydanı´nda bulunan İl Özel İdare İş Hanı´nın çatısına çıkan Aydın B. isimli vatandaş intihar girişiminde bulundu. Kanser hastası olan kızına yardım istediğini belirten vatandaş 1 saat so

 

Dün öğlen 14.00 sularında Menemen Cumhuriyet Meydanı´nda bulunan 7 katlı İl Özel İdare İş Hanı´nın çatısında birinin oturduğunu gören vatandaşlar güvenlik güçlerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekiplerce meydanda toplanan kalabalık güvenlik şeridinin arkasına çıkartılırken, çatıda bulunan Aydın B.(25) isimli vatandaşı ikna çabaları başladı.

Batman nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Aydın B. isimli şahıs, inşaatlarda çalışmak için Menemen´e geldiğini, iş bulamayınca da parkta kalmaya başladığını ifade ederek, kanser olan kızına yardım edilmesini istedi.

Güvenlik güçlerinin yoğun çabası sonucu ikna olarak çatıdan inen Aydın B´nin yapılan incelemede sara hastası olduğu ve daha öncesinde de birden fazla intihar girişiminde bulunarak kızı için yardım istediği belirlendi.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi