MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen´den müthiş geri dönüş: 2-2
Spor
8 Eylül 2015 Salı 08:00

Menemen´den müthiş geri dönüş: 2-2

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele eden Menemen Belediyespor, sezonun ilk maçında İstanbul´da Pendikspor ile 2-2 berabere kaldı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Sarı lacivertliler, ikinci 45´te bulduğu gollerle rakibinden 1 puanı almayı

Maça ev sahibi ekip hızlı başladı. Mücadelenin 5. dakikasında Pendikspor Abdülkadir´ün golüyle 1-0 öne geçti. Menemen golün şokunu atlatmadan 3 dakika sonra yine Abdülkadir´in golüne engel olamayınca ilk yarı 2-0 ev sahibi ekip lehine sonuçlandı.

Maçın ikinci yarında Menemen Belediyespor daha etkiliydi. Maçın 53. dakikasında kaptan Efe takımı adına kazanılan penaltıyı gole çevirerek takımını umutlandırdı: 2-1.

79. dakikada oyuna dahil Menemen Belediyesporlu Tayfur Emre oyuna girdikten 2 dakika sonra fileleri havalandırdı: 2-2.

Menemen´in üçüncü gol çabası sonuç vermeyince maç da 2-2 sona erdi.

Dinçel skordan memnun

Teknik Direktör Selahattin Dinçel 4´üncü ve 7´nci dakikalarda yedikleri gollerle adeta şoke olduklarını ifade ederek, "Futbolcularım mağlubiyeti asla kabullenmedi. İkinci devrede attığımız gollerle zorlu deplasmandan puanla döndük. Pendikspor´u yenebilirdik de ama önemli olan disiplini elden bırakmamak. Gelecek haftalar için takımım bana çok umut verdi. Sonuçtan memnunum" dedi.

 

Stat: Pendik

Hakemler: Bahattin Şimşek, Kamil Çetin, Ulaş Aksoy

Pendikspor: Yakup, Alişan, Hakan, Fahri Tatan (Dk. 74 Fatih), Hayrullah, Hasan (Dk. 81 Samed Kartal), Oğuz, Okan (Dk. 90+1 Umut), Ramiz, Samet Katanalp, Abdülkadir

Menemen Belediyespor: Umut, Mazlum, Yasin, Veli, Efe, Murat, Ersin, Samet, Mustafa (Dk. 85 Ercüment Eray), Özkan (Dk. 73 Ramazan), Sinan (Dk. 79 Tayfur Emre)

Goller: Dk. 4 ve 7 Abdülkadir (Pendikspor), Dk. 53 Efe (penaltıdan), Dk. 80 Tayfur Emre (Menemen Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Efe ve Umut, Dk. 64 Yasin (Menemen Belediyespor), Dk. 19 Ramiz, Dk. 32 Hasan, Dk. 40 Okan (Pendikspor)

 Haber: Hulusi Yılmaz

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Emine Savaş
 12 Ekim 2022 Çarşamba 03:54
Kişi yada kişiler hepimiz bu vatanın evladı biz Çanakkale de kürdü türkü demeden omuz omuza bu vatanı kanla ıslatarak kurduk hiç bir şekilde dini dili ayrımcılık aracı olarak kullanmak istemem kullanana da karşıyım hak eden kazanacak eminim MEHMET oğluma başarılar diliyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi