MENÜ
İzmir 28°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Merhum Belediye Başkanı İlhami Gürsoy Unutulmadı
Güncel
27 Ağustos 2014 Çarşamba 09:28

Merhum Belediye Başkanı İlhami Gürsoy Unutulmadı

Menemen'de 4 dönem belediye başkanlığı yapan ve yaklaşık 1,5 yıl önce kaybettiğimiz İlhami Gürsoy'un mezarı hayırsever 2 işadamı tarafından mermerle kaplatıldı.

Menemen’de 4 dönem belediye başkanlığı yapan ve yaklaşık 1,5 yıl önce kaybettiğimiz İlhami Gürsoy’un mezarı hayırsever 2 işadamı tarafından mermerle kaplatıldı.

İlk ve orta eğitimi Menemen’de lise tahsilini İzmir Atatürk Lisesinde tamamlayan Gürsoy, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden 1967 yılında mezun oldu. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ziraat mühendisi olarak görev yaparken 1973 yılında mahalli idareler seçimlerinde memurluktan istifa ederek Adalet Partisinden Menemen Belediye Başkanlığına adaylığını koydu ve seçimi kazandı.  Daha sonra 1984 ve 1994 yıllarında yapılan mahalli idareler seçimlerinde Doğru Yol Partisi’nden aday olan Gürsoy, yine seçimi kazandı ve böylece Menemen’de 4 dönem belediye başkanlığı görevini yürüttü. Görevi süresince, Menemen Sanayi Sitesi, Belediye Düğün Salonu, pazar yeri, şehir parkı, park kafeterya, ekmek fırını ve İzmir’e ulaşım için otobüs seferlerini hizmete sundu.

10 Ocak 2013 tarihinde hayata gözlerini yuman Gürsoy’u Menemenli 2 hayırsever işadamı unutmadı. Üzerlerinde çok emeği geçen ‘Efsane Belediye Başkanı’na son görevlerini yapmak isteyen işadamları merhumun mezarını mermer ile kaplattı.

İsimlerinin açıklamasını istemeyen hayırseverler, babaları gibi gördükleri İlhami Gürsoy’a son görevlerini yapmanın mutluluğu yaşadıklarını ifade ettiler.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi