MENÜ
İzmir 25°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Miyase İnceer İlkokulu’ndan Özel Sergi
Güncel
10 Aralık 2021 Cuma 14:38

Miyase İnceer İlkokulu’ndan Özel Sergi

Menemen Miyase İnceer İlkokulu, eTwinning projesi kapsamında hafif düzey otizm sınıfının katıldığı bir sergi düzenlendi.

Ailelerinde aktif olarak yer aldığı çalışmalarda öğrenciler, proje kapsamında düzenledikleri görsel sanat çalışmalarına katılarak özgün ürünler ortaya çıkardı. 

Düzenlenen sergide Okul Müdürü Murat Yancar özel öğrencilere proje katılım sertifikalarını sundu.  Müdür Yardımcısı Ayşegül Aytemir ise süreç boyunca tüm gerekli yardımları yaparak proje işlenişine destek sağladı.

Sınıf öğretmenlerinden Özlem Görgün; çocukların proje sayesinde görsel sanatlara ilgisinin arttığını; motor becerilerinin geliştiğini, dikkat sürelerinin uzadığını belirtti.

Sınıf öğretmenlerinden Seza Kıvanç ise projede yer almaktan dolayı mutlu olduğunu, otizmli çocuklarımızın başarı duygusunu tattığını; projelerinin farkındalık yarattığını ve ailelerinde çocuklarının başarılarını gördüklerinden dolayı çok mutluluk duyduğunu ifade etti.

Proje kapsamında duygu ve düşüncelerini dile getiren veliler projenin çocuklar üzerinde gözle görülür bir katkı sağladığını dile getirerek, böyle bir süreçte yer almaktan oldukça keyif aldıklarını belirttiler.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi