MENÜ
İzmir 28°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ŞAHSETTİN MÜDÜR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Belediye
31 Aralık 2021 Cuma 18:39

ŞAHSETTİN MÜDÜR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yaşadığı nefes darlığı rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Menemen Belediyesi Zabıta Müdürü Şahsettin Akdemir (54), için belediye önünde tören düzenlendi. Mesai arkadaşları, Şahsettin ağabeylerini karanfillerle uğurladı.

1992 yılından bu yana Menemen için hizmet eden, son olarak Menemen Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevini yürüten Şahsettin Akdemir, yaşadığı nefes darlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 

Evli ve 3 çocuk babası olan Akdemir’in ölüm haberi, Menemen Belediyesi ailesini yasa boğdu. Merhum Akdemir için belediye önünde tören düzenlendi. Törene, Akdemir’inailesi ve yakınlarının yanı sıra; Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, siyasi parti temsilcileri, belediye bürokratları, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

“UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ”

Törende konuşan Başkan Vekili Pehlivan, “Belediyemizin Zabıta Müdürü, sevgili ağabeyimiz ŞahsetttinAkdemir’i, yaşadığı elim bir hastalık sonucu kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Maalesef acımız çok büyük. Kendisini geç tanıdım, erken kaybettim. Maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor. Ailesine, bizlere, çalışma arkadaşlarına, akrabalarına düşen onun hatırasına sahip çıkmaktır. Öyle de olacaktır.Unutmayacağız, unutturmayacağız. Çalışma arkadaşları ve çevresi tarafından sevilen, vazifesini en iyi şekilde yapmak için her türlü çaba ve gayreti gösteren Şahsettin ağabeyimize Yüce Rabbimden rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allah mekânını cennet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. Tören okunan duanın ardından sona erdi. 

Koyundere Fatih Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Akdemir’in naaşı Koyundere Mezarlığı’nda gözyaşları içinde defnedildi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi