MENÜ
İzmir 27°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şehit Serdar Amak Anısına FUTBOL TURNUVASI
Spor
17 Mart 2017 Cuma 08:13

Şehit Serdar Amak Anısına FUTBOL TURNUVASI

17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri´deki elim terör olayında şehit olan Menemenli Şehit Serdar Amak anısına Menemen Belediyespor tarafından futbol turnuvası düzenlendi.

17 Aralık 2016 tarihinde Kayseri´deki elim terör olayında şehit olan Menemenli Şehit Serdar Amak anısına Menemen Belediyespor tarafından futbol turnuvası düzenlendi. Menemen Gölpark´taki Spor Tesislerinde geçtiğimiz cuma günü gerçekleştirilen ?Gölpark Şehit Serdar Amak 2006 (U11) Futbol Turnuvası ?nın galibi Manisa Galataspor takımı oldu.

Turnuvaya; Güzeltepe Spor, Kemalpaşa Altay Futbol Okulu, Manisa Galataspor, Asarlık Gençlik, Asarlık Gençlerbirliği, Manisa Spor, Smyrna Atletic Spor Kulübü ve Koyundere Gençlik Spor Kulübü olmak üzere toplam 8 takım katıldı. İlk üçe giren takımlar kupayla ödüllendirirlerken, turnuvaya katılan diğer takımlara da günün anısına plaket takdim edildi. Konuyla ilgili olarak Menemen Belediyespor Genel Sekreteri Fatih Yanar; ?Asarlık´ta ikamet eden şehidimiz Serdar Amak´ın unutulmaması ve anısının yaşatılması için bu turnuvayı düzenledik. Turnuvayı 2006 yılı doğumlu çocuklarımızdan yapmamızdaki amacımız önümüzdeki futbol sezonunda bu gençlerin ilk lisanslı resmi müsabakalara katılacak olmaları ve bu şekilde tecrübe kazanmalarıdır. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Gaffar Çakmak, Cihan Sağlam ve Öztürk Nart kardeşlerime teşekkür ederim. Bu tip turnuvaları Menemen Gölpark´taki Spor Tesislerinde daha sık ve düzenli biçimde düzenleyip gençlerimizi spora daha fazla yönlendirmek istiyoruz? dedi.

 

Haber: Gökay ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi