MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Siz Varsanız Biz Varız
Güncel
11 Ocak 2022 Salı 11:02

Siz Varsanız Biz Varız

KGK Bağımsız Denetçi Mali Müşavir Levent Sarsıncı ve Pozitif Ayrımcılık Gerektiren Bireylerle El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Sarsıncı “Ülkemizde ve İlçemizde olup bitenlerle ilgili bilgi alabilmemiz hepimizin ortak gayesidir. Bu sebeple de gazetecilik mesleğinin önemi her bir vatandaş için oldukça önemlidir. Günümüzde gazetecilik geleneksel medya araçlarının dışına çıkmış bulunmaktadır. Bu da dünya geneli aktif olarak kullanılan sosyal medya ile alakalı bir durumdur. Sosyal medyada dönen haberlere ne kadar güvenebiliriz ki. Böyle düşündüğümüzde bunun için de en doğru ve tarafsız bilginin kaynağı gazete kuruluşlarıdır. Bu nedenle başta ilçemizde bulunan yerel basın kuruluşları olmak üzere sonrasında il ve ulusal kuruluşlarımız her zaman desteklenmelidir. Bu vesile ilk 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, nice seneler diliyorum.” şeklinde ifade etti.

Gazetecilere sahip çıkılmasının önemine dikkat çeken Pozitif Ayrımcılık Gerektiren Bireylerle El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu adına Canan Bedük “Hepimiz bunun bilincindeyiz ki; günümüzde gazetecilik mesleği zorlu şartlar altında gerçekleşiyor. Gazete kuruluşlarımız maddi yetersizliklerden ötürü tek tek kapanıyor. Gazetelerimize önce yerelde sonra ulusalda sahip çıkmamız her bir birey açısından oldukça önemli. Basın mensuplarımıza ne kadar sahip çıkılırsa ilçemiz ve ülkemiz hakkında bilgi sahibi olabiliriz. Bugün buraya ilçemiz yerelinde bulunan siz gazetemizi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ziyaret etmeye geldik. Başarılarınızın devamını diyoruz.” dedi.

Teşekkür
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gazetemize ziyarette bulunan, çiçek gönderen ve telefonla arayarak yanımızda olduğunu dile getiren kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunarız. Siz varsanız biz varız.

Haber Erhan ÖZALP

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi