MENÜ
İzmir 15°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tiktok Videosu Başına İş Açtı
Güncel
22 Ekim 2021 Cuma 12:18

Tiktok Videosu Başına İş Açtı

Menemen’de sanayideki polis otomobilini çekip, sosyal medya üzerinden paylaşım yapan kişi "devletin kurumlarını aşağıladığı" suçlamasıyla gözaltına alındı.


Edinilen bilgilere göre, M.S.(22) isimli bir kişi, Menemen Sanayi Sitesinde bir tamirhanede araç üzerindeki göçüklerin düzeltilmesi ile ilgili bulunan bir polis aracını uzaktan yakınlaştırma yaparak videoya çekti. Ardından kendisini polis aracına pompalı tüfekle ateş açmış gibi göstererek, videonun üzerine “Sizce ben mermi patlattığım memur aracını bizim tamirhanede haberim yokmuş gibi tamir etmiş miyimdir?" yazarak video paylaşım sitesi Tiktok platformu üzerindeki hesabından paylaştı.

Görüntülerin sosyal medya üzerinde yayılması ile birlikte Giresun'da ikamet eden bir kişi olayı Giresun Siber Suçlarla Mücadele birimine bildirdi.

Giresun Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucu paylaşımı yapan kişinin Menemen'de ikamet ettiği belirlendi.
Menemen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yapmış olduğu çalışmalar neticesinde şahsın Asarlık Yeşilpınar Mahallesinde olduğunu tespit etti. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, şahsı Şair Mehmet Akif Ersoy caddesinde yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin akrabalarında kaldığı öğrenilirken, evde yapılan aramada paylaşımlarında yer verdiği pompalı tüfek de ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, "Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi