MENÜ
İzmir 23°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye´de birinci sınıf demokrasi istiyoruz
Siyaset
29 Nisan 2016 Cuma 08:00

Türkiye´de birinci sınıf demokrasi istiyoruz

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Menemen ilçe örgütü ve partililerle parti binasında bir araya geldi.

Türkiye´de birinci sınıf demokrasi istiyoruz

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Menemen ilçe örgütü ve partililerle parti binasında bir araya geldi. İl Başkan Yardımcısı Utku Gümrükçü de kendisine eşlik etti.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin,  İlçe Başkanı Hürol Taklak, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer Sındır´ı karşıladı.

Öncelikle ev sahibi olarak açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hürol Taklak´ın ardından İl Başkan Yrd. Utku Gümrükçü katılımcıları selamladı.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin de, hoşgeldiniz konuşması gerçekleştirdi. Genel Sekreter olarak Sındır´ın başarısından söz ederek her zaman emrinizdeyim ifadesini kullandı.

?İçinde bulunan süreç içimizi yakıyor? diye sözlerine başlayan CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, ?Ekonomik, sosyal ve toplumsal anlamda sorunlarımız büyük. Açlık, sefalet ve işsizlik giderek büyüyor. Karşı devrim bütün araçlarıyla hedefini doğru yol alıyor. Bu anlamda CHP´ye çok büyük sorumluluk düşüyor. Ülkemizin 5 temel sorunu var: Yargı bağımsızlığı, eğitim, ekonomi, dış politika ve toplumsal barış. Ülke yönetilemiyor. Terörü hep araç olarak kullandılar. Terör şehirlere indi. Tek çözüm merkezinin TBMM olduğu görmezden gelindi. Etnik kimlik ve inanç tartışma konusu bile olamaz. Siyasi partiler ve seçim kanunu değişmeli. Tüm vekiller ön seçimle belirlenmeli. Seçim barajı düşmeli. Kısaca Türkiye´de birinci sınıf demokrasi istiyoruz? şeklinde konuştu.

Sonra soru-cevap bölümüne geçildi. Partililer dokunulmazlık meselesine değinerek, ?Bunların döneminde dokunulmazlık kalkmamalı. Bu sizi bitirir? ifadesini kullandılar.

Haber: S. Derya BOSUT

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi