MENÜ
İzmir 26°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni Foçalı Amatör Ressamlar
Kültür-Sanat
16 Haziran 2015 Salı 10:00

Yeni Foçalı Amatör Ressamlar

Sanatseverler, Foça Belediyesi Yeni Foça Resim Kursu'nda eğitim gören amatör ressamların eserlerini hayranlıkla izledi. Yılsonu sergisinde, 17 kursiyerin, suluboya ve yağlı boya tekniği ile yaptığı resimler sergilendi.

Foça Belediyesi Resim Kursu'nun 5 yıldır Yeni Foça'da çalışmalar yaptığını belirten Resim Eğitmeni Ayşe İnceoğlu, Yeni Foçalı resimseverlerin kursa önem verdiğini ve yeni katılımların olduğunu belirtti. İnceoğlu; Ressam olma kaygısında değiliz. Yeni yetenekler geliştirmek amacındayız. Kursiyerlerimize, tüm resim teknikleri hakkında bilgiler aktarıyoruz. Herkes hangi tekniği kendine yakın hissediyorsa o teknik üzerinde yürüyor. Bu sergimizde, suluboya ve yağlı boya tekniği ile yapılmış resimler var. Çok mutluyum, kursiyer arkadaşlarımız çok güzel işler çıkardılar. Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ'a, bize bu fırsatı yarattığı için, bu olanakları sağladığı için gerçekten çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Geçtiğimiz cumartesi günü, Foça Belediyesi Yeni Foça Reha Midilli Sosyal Tesisleri'nde yapılan sergi açılışına; Foça Belediyesi Meclis Üyesi Bahar Öztürk, Resim Eğitmeni Ayşe İnceoğlu, kursiyerler ve sanatseverler katıldı. Sergi, bir hafta süresince ziyaret edilebilir.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi