MENÜ
İzmir 24°
Menemen'in Sesi
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni Tapu Müdürü Göreve Başladı
Güncel
16 Eylül 2014 Salı 09:11

Yeni Tapu Müdürü Göreve Başladı

İlçemizde 7 yıldır Tapu Sicil Müdürlüğü yapan Selami Alankuş'un Aydın'ın Germencik ilçesine tayin olmasından sonra yerine Antalya Konyaaltı'ndan atanan yeni Tapu Sicil Müdürü Hayri Yalçın göreve başladı.

4 Eylül’de Menemen’e gelerek ayağının tozuyla göreve başlayan yeni Tapu Sicil Müdürü Hayri Yalçın’a bir hoş geldin ziyareti gerçekleştirdik.

“İnsanları güler yüzlü”

Menemen’i daha tanıma fırsatı bulamadığını ifade eden Yalçın, ilçenin en büyük avantajını, her yerin yürüme mesafesi kadar yakın olması olarak belirtti. Menemen’de kendisini sıcak bir ortamda bulduğun söyleyen Yalçın, “İnsanları güler yüzlü ve yardımsever. Büyükşehirin karmaşa ve telaşından uzak sakin bir ilçe. Umarım uzun yıllar burada görev yapmak nasip olur” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Hayri Yalçın kimdir?

1959 yılında Tokat Reşadiye’de dünyaya gelen Yalçın, ilk ve orta öğrenim ile liseyi burada tamamladıktan sonra Ankara’da Tapu Kadastro okudu. 1978 yılında Kadastro Teknisyeni olarak Sivas’ta göreve başladı. Buradan sonra sırasıyla Çorum, Siirt, Zonguldak, İstanbul Çatalca, Büyükçekmece ve Küçükçekmece Tapu Müdürlüklerinde görev yaptı. Tapu Müdür olarak Konya Doğanhisar, Isparta Yalvaç, Burdur, Antalya 1 ve Antalya Konyaaltı’nda görev yaptı. 4 Eylül itibarıyla Menemen’de göreve başladı. Evli ve 3 çocuk babası.

Haber: M. Hulusi YILMAZ

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Menemen'in Sesi